zmylna Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Wersja MIUI: MI3 Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu Opis znalezionego błędu Nie działaja powiadomienia diodą LED (kalendarz, poczta). Ustawienia sprawdziłem i jest ok. Mimo tego informacja o nowej poczcie sygnalizowana jest tylko dźwiękiem. W przypadku wydarzenia w kalendarzu okienkiem popup i dźwiękiem. Logcat Dodatkowe informacje
ZduneX25 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Pulpit > Aplikacja Ustawienia > Dioda LED, czy tam aktywowałeś diodę?
Acid Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Jeszcze jest Wyświetlacz > Powiadomienia LED (o dziwo dziwne to bo w MI2 nie ma tej opcji...), chyba że to mój błąd w tłumaczeniu.
zmylna Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Tak jak napisałem ustawienia są ok czyli: ustawienia -> Dioda Led -> Powiadomienie LED włączone ustawienia -> Wyświetlacz -> Powiadomienie LED włączone. Przepraszam Panowie poprawiam się. Przy poczcie jednak działa. Nie działa tylko przy kalendarzu. Dioda miga przy nieodebranym połączeniu, nowej poczcie i sms. Nie działa przy nowym wydarzeniu w kalendarzu. Jest powiadomienie dźwiękiem i ikona na pasku powiadomień.
Acid Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Hm u mnie dioda przy mailu jest. Odbieram pocztę cały czas i mam fioletowy kolor.
zmylna Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Hm u mnie dioda przy mailu jest. Odbieram pocztę cały czas i mam fioletowy kolor. Acid, poprawiłem posta. Tylko przy kalendarzu nie działa. Możesz zobaczyć jak u Ciebie ?
Rekomendowane odpowiedzi