Banggy Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Mam problem otóż chciałem na nowo dodać odciski palcy. Jednak po próbie dodania telefon woła o wzór po czym pojawia sie komunikat nie udało sie dodać odcisku pala
Zexon72 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Wersja systemu? Daj zrzut ekranu z menu informacje o telefonie.
jack78 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Spróbuj najlepiej ustawić PIN, a dopiero później odcisk palcawysłane z RedMi Note 3 Pro
Banggy Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 12 godzin temu, jack78 napisał: Spróbuj najlepiej ustawić PIN, a dopiero później odcisk palca wysłane z RedMi Note 3 Pro Myślisz że nie próbowałem ? Jedyne co pomaga to hard reset tel ale to nie jest wyjście żeby czyścić telefon za kazdym razem
Zexon72 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Niestety powiedzmy sobie szczerze - system Global Stable od Xiaomi jest fatalny! Potwierdzeniem tej tezy niech będzie fakt, że w ostatnich badaniach stabilności systemów mobilnych (okazało się, że Android jest srabilniejszy od iOS) na szarym końcu wśród sprzętów z zielonym robotem są... Redmi Note 3 Pro i Redmi 3s z oficjalnym systemem na pokładzie. Źródło informacji: https://goo.gl/PNk3Zt Konkluzja. Odblokować bootloader, wgrać twrp recovery, zainstalować miuipolska/xiaomi.eu i cieszyć się o niebo lepiej działającym sprzętem
Diabl0pl Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 2 godziny temu, Zexon72 napisał: Konkluzja. Odblokować bootloader, wgrać twrp recovery, zainstalować miuipolska/xiaomi.eu i cieszyć się o niebo lepiej działającym sprzętem Trzeba się nad tym rzeczywiście zastanowić, bo sam jestem trochę zdziwiony tym, jak momentami zachowuje się mój Redmi Note 3 Pro.
Rekomendowane odpowiedzi