Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem otóż chciałem na nowo dodać odciski palcy. Jednak po próbie dodania telefon woła o wzór  po czym pojawia sie komunikat nie udało sie dodać odcisku pala

Opublikowano
12 godzin temu, jack78 napisał:

Spróbuj najlepiej ustawić PIN, a dopiero później odcisk palca

wysłane z RedMi Note 3 Pro

Myślisz że nie próbowałem ? Jedyne co pomaga to hard reset tel ale to nie jest wyjście żeby czyścić telefon za kazdym razem 

Opublikowano

Niestety powiedzmy sobie szczerze - system Global Stable od Xiaomi jest fatalny!

Potwierdzeniem tej tezy niech będzie fakt, że w ostatnich badaniach stabilności systemów mobilnych (okazało się, że Android jest srabilniejszy od iOS) na szarym końcu wśród sprzętów z zielonym robotem są... Redmi Note 3 Pro i Redmi 3s z oficjalnym systemem na pokładzie.

Źródło informacji: https://goo.gl/PNk3Zt

android.jpg

Konkluzja.

Odblokować bootloader, wgrać twrp recovery, zainstalować miuipolska/xiaomi.eu i cieszyć się o niebo lepiej działającym sprzętem :-D

Opublikowano
2 godziny temu, Zexon72 napisał:

Konkluzja.

Odblokować bootloader, wgrać twrp recovery, zainstalować miuipolska/xiaomi.eu i cieszyć się o niebo lepiej działającym sprzętem :-D

Trzeba się nad tym rzeczywiście zastanowić, bo sam jestem trochę zdziwiony tym, jak momentami zachowuje się mój Redmi Note 3 Pro.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...