brodkasz Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Po zainstalowaniu MIUI Polska nie można włączyć ani słuchawki ani kontaktów. Wywala z tych apek Czy jest możliwość jakoś to naprawić? W razie czego jak mogę wrócić na Stable? Pozdrawiam Brodkasz
Zexon72 Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Przed instalacją zrobiłeś wipe: system, art/dalvik cache i cache? 1
brodkasz Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Coś robiłem , głowy nie dam co Mógłbyś mi łopatologicznie wytłumaczyć Edytowane 20 Listopada 2016 przez brodkasz
Zexon72 Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 No to masz chyba odpowiedź Wejdź w recovery i zrób wipe powyższych pozycji i zainstaluj system od nowa - do stable nie ma co wracać - wg mnie nie nadaje się za bardzo do użytku. 1
brodkasz Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Opublikowano 20 Listopada 2016 Dobrze wipe powyżej pozycji - co znaczy?
Zexon72 Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Masz post wyżej wymienione, co trzeba wyczyścić (wipe) 1
FromWP Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 5 minut temu, brodkasz napisał: Coś robiłem , głowy nie dam co Mógłbyś mi łopatologicznie wytłumaczyć Wejdź w twrp i tam zaznacz po prostu wipe, bez wchodzenia w opcje zaawansowane. Powinno pomóc, to jest równoznaczne z przywróceniem ustawień fabrycznych. Jak nie pomoże to od nowa wgraj zip z romem w twrp. 1
brodkasz Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Teraz zrobiłem ustawienia fabryczne, tel się nie wybudził ze znaczka MI Wszedłem w TWRP zrobiłem ten wip tyle że krzykneło mi nie można wyczyścić sdcard1 czy coś podobnie (pamięci to ja nie mam) Wgrałem jeszcze raz ten MIUI Polska A no tak wszystko napisałeś dzięki (to do Zexon72) Niby wszystko działa jak na razie Tylko pamięci coraz mniej 20 GB czy to normalne czy mam jeszcze kupę śmieci z poprzednich roomów? Edytowane 20 Listopada 2016 przez brodkasz
FromWP Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 32 minuty temu, brodkasz napisał: Teraz zrobiłem ustawienia fabryczne, tel się nie wybudził ze znaczka MI Nie masz już śmieci, 20Gb dostępne dla ciebie to normalne. Powinno wszystko działać dobrze, na pewno lepiej niż na stable. To wipe system w twrp nie jest konieczne, a nawet nie wskazane, bo przy wgrywaniu romu partycja systemowa jest czyszczona z automatu. Jakby po wyczyszczeniu partycji system coś przy wgrywaniu romu poszło nie tak to nie miał byś systemu. 2
brodkasz Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Opublikowano 20 Listopada 2016 Dziękuję za zainteresowanie i za pomoc
Nezumi Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi