Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, mam mały problem, nie działa mi opcja w "wyglad powiadomien i przełączników" jako " oddzielone" . Przy opcji "połączone" jest ok gdy wysuwam pasek powiadomień są ikony wifi,mobile data itd. A gdy mam ustawione na "rozdzielone" to gdy wysuwam pasek powiadomien jest on pusty. Wersja MIUI Global 8.0.4.0.0(LXKCNDG)

Opublikowano
10 minut temu, hej_szogunie napisał:

Global 8.0.4.0.0

Zacznij od instalacji systemu na czysto, bo masz na pokładzie syfmiui. Więcej informacji znajdziesz na forum. 

Opublikowano (edytowane)

Nie chodzi o same powiadomienia tylko o te ikony wifi, mobile data itd. Po rozwinięciu paska powinny być.

Na razie nie ruszam systemu mam gwarancje a po za tym małym w sumie problemem chodzi elegancko.

Edytowane przez hej_szogunie
Opublikowano
13 minut temu, hej_szogunie napisał:

Nie chodzi o same powiadomienia tylko o te ikony wifi, mobile data itd. Po rozwinięciu paska powinny być.

Na razie nie ruszam systemu mam gwarancje a po za tym małym w sumie problemem chodzi elegancko.

Instalujac xiaomi.eu nie tracisz gwarancji. 

Opublikowano
20 minut temu, hej_szogunie napisał:

Jak widzę ile tam jest do zrobienia i ile mozna po drodze spierd.. to sam nie wiem.

Jesli wykonujesz wszystko zgodnie z poradnikiem ot nic nie zepsujesz, tylko ameby cos psuja. Telefon naprawde ciezko ubic ;]

• Like 1
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...