Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam pytanie. Planuję zakup Red Rice'a dla siebie i żony. Jeden chciałem kupić biały lub czerwony. I co się okazało, napisałem do SMPmall, etotalk i ibuygou tylko SMPmall napisał że ma te kolory ale że wersja WDCMA jest tylko w kolorze dark gray!!!!! Czy to prawda? Ktoś się z tym spotkał? A może ktoś ma biały WDCMA?

Opublikowano
A gdzie zamówiłeś?

Te co są w temacie są oryginalne.

Latet chciał biała klapke i wyjście było jedno - kupić podrobke.

Xiaomi nie posiada w swojej ofercie białych klapek.

Opublikowano

Te co są w temacie są oryginalne.

Latet chciał biała klapke i wyjście było jedno - kupić podrobke.

Xiaomi nie posiada w swojej ofercie białych klapek.

Lalo, a jaki to jest koszt? Podróbka i oryginał?

Opublikowano

Lalo, a jaki to jest koszt? Podróbka i oryginał?

60 oryginał

40 fake

Brak oryginalnych bialych, kolory dostępne w ulotce w giełda/xiaomi akcesoria + wiele innych rzeczy. Zajrzyj.

Opublikowano
Lalo, a jak się spisują te oryginalne flip covery? gdzieś wyczytałem ze słabe?

Właśnie dotarł do mnie pokrowiec z klapką do Red Rice'a :D . Przesyłka z chin szła 2 tygodnie - jak dla mnie super. Świetny kontakt z Lalo, polecam! Co do pokrowca to jestem pozytywnie zaskoczony jakością, fajna faktura materiału na zewnątrz. Z czasem okaże się jak z trwałością, na razie jestem zadowolony :) .

słabe?... jakość 1 klasa, naklejane na klapkę, telefon dalej jest cieniutki.

Opublikowano

Z tymi kolorami telefonów to niestety ale to idzie tylko na Chiński rynek. Xiaomi produkuje modele Red Rice TD i Mi3 TD, które mają różne kolory (i pojemności w przypadku MI3).

Niestety wersje WCDMA (dla nas) mają jeden kolor: ciemnoszary (Red Rice) i srebrny w przypadku MI3 W ;(

Na razie nic w tej materii się nie zmienia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie dotyczące wykonania klapek w Red Rice. Mianowicie chodzi mi o różnice w wersji białej i szarej - widać, że szara jest matowa, a biała błyszcząca... I z tego powodu szara sprawia wrażenie lepszej (podobnie jak w Xperiach - czarne wersje były gumowane, nie zbierały palców i nie rysowały się, a białe dokładnie odwrotnie). Czy moje domysły są słuszne? Porównywał ktoś obie wersje?

Opublikowano
Mam pytanie dotyczące wykonania klapek w Red Rice. Mianowicie chodzi mi o różnice w wersji białej i szarej - widać, że szara jest matowa, a biała błyszcząca... I z tego powodu szara sprawia wrażenie lepszej (podobnie jak w Xperiach - czarne wersje były gumowane, nie zbierały palców i nie rysowały się, a białe dokładnie odwrotnie). Czy moje domysły są słuszne? Porównywał ktoś obie wersje?

Mam biała blyszczaca w MI 2A. Odcisków palców nie widac, po miesięcznym użytkowaniu bez etui, nie ma ani 1 rysy.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Chociaż pytanie jest w sumie nieaktualne - sprzedawca, u którego chciałem kupić telefon przyznał, że przez 'białą wersję' rozumie dorzucenie nieoryginalnej białej klapki (dopłata 2$, więc w sumie nawet za fake wychodzi tanio :))

Mam kolejne pytanie:

http://www.aliexpress.com/store/product ... 40423.html

Czy te klapki są oryginalne, od Xiaomi? Nie pytam o sprzedawcę (chociaż ten już był wspominany na tym forum jako uczciwy), chodzi mi o te konkretne klapki, ze srebrnym napisem i przyciskami. Widziałem identyczne na ibuygou, ale tam mają aktualnie 'out of stock'. Zamawiał ktoś to cudo?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...