fandango Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam wszystkich. Mam pytanie. Planuję zakup Red Rice'a dla siebie i żony. Jeden chciałem kupić biały lub czerwony. I co się okazało, napisałem do SMPmall, etotalk i ibuygou tylko SMPmall napisał że ma te kolory ale że wersja WDCMA jest tylko w kolorze dark gray!!!!! Czy to prawda? Ktoś się z tym spotkał? A może ktoś ma biały WDCMA?
latet Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja zamówiłem dla żony białą tylną klapkę do RedRice. Nie jest to wprawdzie oryginał, ale jest wystarczająco OK.
latet Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 A tutaj, daleko nie szukałem,u naszego forumowego dostawcy części "Lalo" : gielda-f39.html
Lalo Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 A gdzie zamówiłeś? Te co są w temacie są oryginalne. Latet chciał biała klapke i wyjście było jedno - kupić podrobke. Xiaomi nie posiada w swojej ofercie białych klapek.
fandango Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Te co są w temacie są oryginalne. Latet chciał biała klapke i wyjście było jedno - kupić podrobke. Xiaomi nie posiada w swojej ofercie białych klapek. Lalo, a jaki to jest koszt? Podróbka i oryginał?
Lalo Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Lalo, a jaki to jest koszt? Podróbka i oryginał? 60 oryginał 40 fake Brak oryginalnych bialych, kolory dostępne w ulotce w giełda/xiaomi akcesoria + wiele innych rzeczy. Zajrzyj.
fandango Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Lalo, a jak się spisują te oryginalne flip covery? gdzieś wyczytałem ze słabe?
Lalo Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Lalo, a jak się spisują te oryginalne flip covery? gdzieś wyczytałem ze słabe? Właśnie dotarł do mnie pokrowiec z klapką do Red Rice'a . Przesyłka z chin szła 2 tygodnie - jak dla mnie super. Świetny kontakt z Lalo, polecam! Co do pokrowca to jestem pozytywnie zaskoczony jakością, fajna faktura materiału na zewnątrz. Z czasem okaże się jak z trwałością, na razie jestem zadowolony . słabe?... jakość 1 klasa, naklejane na klapkę, telefon dalej jest cieniutki.
Acid Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Z tymi kolorami telefonów to niestety ale to idzie tylko na Chiński rynek. Xiaomi produkuje modele Red Rice TD i Mi3 TD, które mają różne kolory (i pojemności w przypadku MI3). Niestety wersje WCDMA (dla nas) mają jeden kolor: ciemnoszary (Red Rice) i srebrny w przypadku MI3 W ;( Na razie nic w tej materii się nie zmienia.
Drobnoustrój Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Mam pytanie dotyczące wykonania klapek w Red Rice. Mianowicie chodzi mi o różnice w wersji białej i szarej - widać, że szara jest matowa, a biała błyszcząca... I z tego powodu szara sprawia wrażenie lepszej (podobnie jak w Xperiach - czarne wersje były gumowane, nie zbierały palców i nie rysowały się, a białe dokładnie odwrotnie). Czy moje domysły są słuszne? Porównywał ktoś obie wersje?
Lalo Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam pytanie dotyczące wykonania klapek w Red Rice. Mianowicie chodzi mi o różnice w wersji białej i szarej - widać, że szara jest matowa, a biała błyszcząca... I z tego powodu szara sprawia wrażenie lepszej (podobnie jak w Xperiach - czarne wersje były gumowane, nie zbierały palców i nie rysowały się, a białe dokładnie odwrotnie). Czy moje domysły są słuszne? Porównywał ktoś obie wersje? Mam biała blyszczaca w MI 2A. Odcisków palców nie widac, po miesięcznym użytkowaniu bez etui, nie ma ani 1 rysy.
Drobnoustrój Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzięki za odpowiedź. Chociaż pytanie jest w sumie nieaktualne - sprzedawca, u którego chciałem kupić telefon przyznał, że przez 'białą wersję' rozumie dorzucenie nieoryginalnej białej klapki (dopłata 2$, więc w sumie nawet za fake wychodzi tanio ) Mam kolejne pytanie: http://www.aliexpress.com/store/product ... 40423.html Czy te klapki są oryginalne, od Xiaomi? Nie pytam o sprzedawcę (chociaż ten już był wspominany na tym forum jako uczciwy), chodzi mi o te konkretne klapki, ze srebrnym napisem i przyciskami. Widziałem identyczne na ibuygou, ale tam mają aktualnie 'out of stock'. Zamawiał ktoś to cudo?
Rekomendowane odpowiedzi