kaftan Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam, Właśnie w moje ręce trafił Note 3 Pro 2/16 (wyczytałem ,że wersja ze snap 650) choć na opakowaniu jak i w samych danych urządzenia nie ma tego dopisku PRO. Już przy samym uruchomieniu telefonu nie mogłem wybrać regionu Europy. Czy to znaczy, że mam telefon na inne rynki ? Co za tym idzie czy jest to jakaś gorsza wersja lub też nie będzie ona w pełni działać np. z LTE ? W zestawie miałem adapter 2A 5V ale jest chyba trafiony jak rozumiem mogę śmiało zakupić inny adapter o tych parametrach i nie będzie żadnych problemów z ładowaniem. 1
data17 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Kupiłes China version nie będzie LTE 800mhzWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
kaftan Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Dzięki za info jakoś dam rade
adrx Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 3 godziny temu, kaftan napisał: samych danych urządzenia nie ma tego dopisku PRO. Bo to "Pro" to dopisek wymyślony przez ludzi dla ułatwienia. 3 godziny temu, kaftan napisał: Już przy samym uruchomieniu telefonu nie mogłem wybrać regionu Europy. To nie powinno się zdarzyć. 3 godziny temu, data17 napisał: Kupiłes China version nie będzie LTE 800mhz Nie wiadomo do końca jaką ma wersje, nawet jak ma China to nic nie przeszkadza. Gdzie zakupileś telefon? Możesz mieć syfmiui
wetekHTL Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Adrx, co masz na myśli pisząc to nie powinno się zdarzyć? Pytam, bo też miałem tylko Chiny do wyboru, ale wszystko śmiga bez problemu;p
maniel Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 @kaftan bo masz soft china zainstalowany, albo jakieś syfmiui z reklamami, spróbuj zainstalować soft w wersji global, będą inne regiony i polski język
mariusz.ur Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Wrzuć rzut ekranu z ustswienia- informacje o telefonie i będzie wiadomo co maszWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
TheLoseCannon Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Cześć, także nie dawno kupiłem note 3 pro 2/16 i mam pytanie czy romy z wersji 3/32 również pasują do 2/16? Jak sprawdzić dokładniej jaką mam wersje? W modelu tel mam po prostu redmi note 3.
Snajper Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) 20 minut temu, TheLoseCannon napisał: Cześć, także nie dawno kupiłem note 3 pro 2/16 i mam pytanie czy romy z wersji 3/32 również pasują do 2/16? Jak sprawdzić dokładniej jaką mam wersje? W modelu tel mam po prostu redmi note 3. Rn3 kate lte b20 na naklejce z tyłu jest model 2015161.Lub programem cpu-z przed pierwszym uruchomieniem wyłącz Internet bo jak się połączy to fałszuje specyfikacje Tak Romy z 2-3gb ram są takie same ważne jest jaką masz wersje kate(se) czy Kenzo Edytowane 11 Listopada 2016 przez Snajper 1
TheLoseCannon Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Na naklejce mam 2015112, niestety juz mam zainstalowany cpu-z , zainstaluje ponownie i zobaczę. Sprawdziłem w cpu-z bez internetu i wychodzi na to że mam kenzo. Dzięki wielkie Snajper! Edytowane 11 Listopada 2016 przez TheLoseCannon
Rekomendowane odpowiedzi