Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Właśnie w moje ręce trafił Note 3 Pro 2/16 (wyczytałem ,że wersja ze snap 650) choć na opakowaniu jak i w samych danych urządzenia nie ma tego dopisku PRO. 

Już przy samym uruchomieniu telefonu nie mogłem wybrać regionu Europy. Czy to znaczy, że mam telefon na inne rynki ? Co za tym idzie czy jest to jakaś gorsza wersja lub też nie będzie ona w pełni działać np. z LTE ? W zestawie miałem adapter 2A 5V ale jest chyba trafiony jak rozumiem mogę śmiało zakupić inny adapter o tych parametrach i nie będzie żadnych problemów z ładowaniem. 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, kaftan napisał:

samych danych urządzenia nie ma tego dopisku PRO. 

Bo to "Pro" to dopisek wymyślony przez ludzi dla ułatwienia. 

3 godziny temu, kaftan napisał:

Już przy samym uruchomieniu telefonu nie mogłem wybrać regionu Europy.

To nie powinno się zdarzyć. 

3 godziny temu, data17 napisał:

Kupiłes China version nie będzie LTE 800mhz

Nie wiadomo do końca jaką ma wersje, nawet jak ma China to nic nie przeszkadza. 

Gdzie zakupileś telefon? Możesz mieć syfmiui 

Opublikowano

@kaftan bo masz soft china zainstalowany, albo jakieś syfmiui z reklamami, spróbuj zainstalować soft w wersji global, będą inne regiony i polski język

Opublikowano

Cześć, także nie dawno kupiłem note 3 pro 2/16 i mam pytanie czy romy z wersji 3/32 również pasują do 2/16?
Jak sprawdzić dokładniej jaką mam wersje? W modelu tel mam po prostu redmi note 3.

Opublikowano (edytowane)

20 minut temu, TheLoseCannon napisał:

Cześć, także nie dawno kupiłem note 3 pro 2/16 i mam pytanie czy romy z wersji 3/32 również pasują do 2/16?
Jak sprawdzić dokładniej jaką mam wersje? W modelu tel mam po prostu redmi note 3.

Rn3 kate lte b20 na naklejce z tyłu jest model 2015161.Lub programem cpu-z przed pierwszym uruchomieniem wyłącz Internet bo jak się połączy to fałszuje specyfikacje

Tak Romy z 2-3gb ram są takie same ważne jest jaką masz wersje kate(se) czy Kenzo

Edytowane przez Snajper
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Na naklejce mam 2015112, niestety juz mam zainstalowany cpu-z , zainstaluje ponownie i zobaczę.

Sprawdziłem w cpu-z bez internetu i wychodzi na to że mam kenzo.

Dzięki wielkie Snajper!

Edytowane przez TheLoseCannon
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...