darekkojak Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Witam,kupilem telefon redmi3s ale jestem calkiem zielony,jest niby Miui 8 Global rozwojowa 6.716.16 ,to dobrze czy nie.Denerwuje mnie to ze jest duzo nie spolszczone,czy taki kompletny Laik da sobie rade z wgraniem innego romu i czy u mnie bedzie to mozliwe w miare prosty sposob.Zaznacze ze nie mam zadnych aktualizacji a podobna sa co tydzien.Telefon ma załozone konto Xiaomi ale nie znam hasła,jak np.mozna to konto usunac.Bede wdzieczny za konkretne rady. Jak wchodze w kombinacje klawiszy +wol ,power to pojawia mi sie jakies menu ale wiekszosc po Chinsku ale jest tez taki nieudolny fastboot recorwery i cos jeszcze i kupa krzaczków Edytowane 5 Listopada 2016 przez darekkojak
FromWP Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 1 minutę temu, darekkojak napisał: Witam,kupilem telefon redmi3s ale jestem calkiem zielony,jest niby Miui 8 Global rozwojowa 6.716.16 ,to dobrze czy nie.Denerwuje mnie to ze jest duzo nie spolszczone,czy taki kompletny Laik da sobie rade z wgraniem innego romu i czy u mnie bedzie to mozliwe w miare prosty sposob.Zaznacze ze nie mam zadnych aktualizacji a podobna sa co tydzien.Telefon ma załozone konto Xiaomi ale nie znam hasła,jak np.mozna to konto usunac.Bede wdzieczny za konkretne rady A gdzie ty to kupiłeś, jak jest zalogowany do jakiegoś konta Mi i nie znasz hasła to nie można go usunąć w żaden sposób i telefon jest bezużyteczny. Jeżeli nie pomyliłeś się z numerem tego romu to to jest jakiś śmieciowy rom i nic na to nie wgrasz przez aktualizacje.
darekkojak Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 no na allegro jako uzywany,nie wiem jakie jest pochodzenie telefonu
gore2kill4 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 To pisz/dzwon do sprzedajacego o haslo do konta. No chyba ze jest kradziony to lipa wtedy
darekkojak Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 to znaczy ze nie moge wgrac innego romu wogole
FromWP Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 5 minut temu, darekkojak napisał: to znaczy ze nie moge wgrac innego romu wogole Nic nie możesz zrobić. poprzedni właściciel powinien przed sprzedażą telefonu wylogować go z konta Mi,albo podać ci namiary tego konta i hasło do niego.
darekkojak Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 rozumiem ,ale dziwi mnie to ze jak sciagne nowy rom to niby czemu nie bede go mogl wgrac ,w ktorym momencie musze podac haslo bo jakos nigdzie tego nie wyczytałem a siedze juz kilka godzin
darekkojak Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 ok udalo sie mam dostep do konta z telefonu i co dalej teraz trzeba
MiD Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 27 minut temu, darekkojak napisał: ok udalo sie mam dostep do konta z telefonu i co dalej teraz trzeba https://miuipolska.pl/forum/topic/10752-kompendium-wiedzy-redmi-33spro-rom-bootloader-recovery-root-faq/
darekkojak Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 no czytam i czytam i nie za wiele z tego rozumiem,zalgowalem sie na xiaomi.com ale nie moge znalezc tej zakladki security ile mam punktow,to niech mi ktos jasniej wytlumaczy co moge zrobic zeby nie zepsuc telefonu i wgrac polski rom z aktualizacjami
MiD Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 przeczytaj uważnie i zacznij od zainstalowania oryginalnego romu global dev co masz opisane w I. INSTALACJA ROMÓW PRZEZ MIFLASH (działa też na zablokowanym bootloaderze) i zostań na nim, jest w nim język polski i automatyczne aktualizacje
darekkojak Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) ile procentowo jest szansa ze ni uwale telefonu,wlasnie o tym czytam, i najwarzniejsze czy trzeba wyjac karte sim i sd zeby nie stracic danych czy to mozliwe aby po 10 min. od wyslania prosby przyszedl ten kod 10 cyfr do odblokowania botloadera wraz z linkiem Mi Unlock Tool. Edytowane 6 Listopada 2016 przez darekkojak
FromWP Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 2 minuty temu, darekkojak napisał: hej nikt mi nie odpowie Ile procent masz na uwalenie? Tego nikt nie wie, zależy czy masz sprawny komputer z win 64bit i czy umiesz czytać ze zrozumieniem poradniki. Nie trzeba wyjmować karty sim ani sd ale jak wyjmiesz też nic sie nie stanie. Co do kodu to kompletnie nie wiem o czym piszesz, żaden kod nie przychodzi i nie jest potrzebny. Do wgrania romu dev np globala też nic nie musisz odblokowywać, nawet nie możesz, odblokujesz dopiero po wgraniu tego romu.
darekkojak Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 chodzilo mi o to czy jezeli nie wyjme sim czy karty pamieci a bede chcial wgrac global dev to czy strace dane,kontakty muzyke itp. Napisalem tez prosbe o odblokowanie na przyszlosc i kod dodtalem po kilku minutach,czy to jest mozliwe o to mi chodzilo
FromWP Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 1 minutę temu, darekkojak napisał: chodzilo mi o to czy jezeli nie wyjme sim czy karty pamieci a bede chcial wgrac global dev to czy strace dane,kontakty muzyke itp. Napisalem tez prosbe o odblokowanie na przyszlosc i kod dodtalem po kilku minutach,czy to jest mozliwe o to mi chodzilo Nie stracisz, to już napisałem. Odpowiedź mogłeś dostać szybko, teraz nie robią z tym problemu, ale kodu nie dostałeś, tylko info że możesz odblokować. a jak sobie poradziłeś z tym hasłem do konta Mi dostałeś od sprzedawcy?
darekkojak Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) tak zresetowalem jego haslo wystarczylo wpisac jego nr,telefonu on dostal kod ktory mi przyslal sms ale ten kod tez dostalem jakis 10 cyfr Edytowane 6 Listopada 2016 przez darekkojak
FromWP Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Ja bym na twoim miejscu wylogował telefon z jego konta, jeżeli tego jeszcze nie zrobiłeś i założył własne. O co chodzi z tym kodem który dostałeś to nie wiem, nikt jeszcze o czymś takim nie wspominał.
darekkojak Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 nie musze tego robic bo juz zmienilem haslo i dane na swoje dostalem taki sms you ve been granted the permission to unlock your device[Mi account 1345609876] Download Mi Unlock Tool at i link do miui com unlock
MiD Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 to nie kod tylko ID konta, przy jego pomocy się logujesz w MiUnlock i telefonie, żeby odblokowanie się udało
Rekomendowane odpowiedzi