Gość Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam mam Redmi 3s i MIUI Polska wersję 6.10.20 i dziwny problem nagrywane rozmowy są dziwnie charczące i trochę nie wyraźne, Czasami jest normalnie. Ma ktoś może jakieś lekarstwo. Nagrywam oczywiście na wbudowanej funkcji w oprogramowaniu.
meccaryn Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Przeczytaj ten topic. Chyba jest tam zawarte rozwiązanie/obejście problemu
Gość Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Nie do końca chyba związane jest to z moim problemem bo u mnie w rozmowach wszystko jest ok i słychać mnie wzorowo tak samo ja słyszę mojego rozmówce bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o nagrywanie dyktafonem to też jest ok i działają oby dwa mikrofony. Problem występuje tylko podczas nagrywania rozmów.
aero Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 @jarod33 Będąc w dyktafonie przytrzymaj lewy dolny przycisk trzy kreski i zmień jakość nagrywania na wysoka.
Gość Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zmieniałem już na wszystkie możliwe czyli wysoka, standardowa i niska nic to nie dało. Nie wiem od czego to zależy bo np.10 rozmów nagra bardzo ładnie ale np. kolejne 2 już lipa.
Rekomendowane odpowiedzi