pyzior Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Ibuygou oferuje powerbanki Xiaomi z własnym napisanem,wypalane laserem. Ktoś z Was takowego zamawiał i może powiedzieć coś na temat tego "nadruku"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Tak to wygląda mniej więcej:https://miuipolska.pl/power-banki-xiaomi-z-wlasnymi-napisami-od-ibuygou/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyzior Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 5 godzin temu, Big00s napisał: Tak to wygląda mniej więcej:https://miuipolska.pl/power-banki-xiaomi-z-wlasnymi-napisami-od-ibuygou/ Te zdjęcia widziałem i na IBG,bardziej jestem ciekaw czy tak też jest w realu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 @Acid może coś będzie wiedzieć więcej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Mam takie dwa z moim imieniem i mojej dziewczyny. Pokazywać może nie będę ale wygląda jak na zdjęciach IBG. Laser ma wysoką rozdzielczość i efekt jest bardzo dobrej jakości. W sumie wszystko można wydrukować. A dobra, z drugiej strony jest logo ibuygou to mogę pokazać. Wysłane z mojego MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyzior Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Dnia 3.11.2016 o 21:55, Acid napisał: Mam takie dwa z moim imieniem i mojej dziewczyny. Pokazywać może nie będę ale wygląda jak na zdjęciach IBG. Laser ma wysoką rozdzielczość i efekt jest bardzo dobrej jakości. W sumie wszystko można wydrukować. A dobra, z drugiej strony jest logo ibuygou to mogę pokazać. Wysłane z mojego MI 5 Nie można zamówić bez tego logo? :/ A jak długo czekałeś na realizację zamówienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Zamawiasz dowolny napis. A ja nie czekałem nic bo odbyło się to inaczej. Wysłane z mojego MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyzior Posted November 11, 2016 Author Share Posted November 11, 2016 20 godzin temu, Acid napisał: Zamawiasz dowolny napis. A ja nie czekałem nic bo odbyło się to inaczej. Wysłane z mojego MI 5 A nie wiesz może ile im to może zająć? Może nie umiem szukać,ale nie widzę info na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts