dadi11 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Tak. Po formacie Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Pro
demoxik Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 @dadi11 w jaki sposób?, ustawienia fabryczne?
H4RRY Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Mi FlashWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
jarq Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Ja robiłem tylko wipe data i nie było problemów.
demoxik Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Czy Android 5.1 może mieć MIUI 8? Mogę prosić instrukcję jak zrobić downgrade?
adrx Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Dlaczego chcesz robić downgrade? Możesz wgrać najnowszy global stable on ma Miui 8 i androida 5.1. Ale w końcu będzie miał Androida 6 chyba że nie będziesz go aktualizował. http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Wgrywasz tak,
demoxik Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 Potrzebuje androida 5.1 Jak to łatwiej zrobić bo nie wiem czy sam dam radę to zrobić
adrx Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Dasz radę, sam. Według poradnika co wyżej dałem i jak będziesz pobierał rom to bierzesz ten Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download Będzie Android 5.1 i Miui 8. Tylko po pewnym czasie też dostanie Androida 6 więc przed aktualizacją patrz na forum czy to nastąpiło.
demoxik Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 @adrx A czy musi być odblokowany bootloader?
demoxik Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) @adrx skąd pobiorę ten sterownik? Zainstalowałem MiFlasha ale nie widzę nic, tego sterownika na kompie abym mógł go zainstalować tak jak jest tam na obrazku To zainstalowałem przez driverpack solution Pomyliłem się dałem sciezke: C:\Users\Administrator\Desktop\MIUI\images zamiast C:\Users\Administrator\Desktop\MIUI Próbowałem jeszcze raz zflashować jak sie skończyło było success ( jak dałem ścieżkę: C:\Users\Administrator\Desktop\MIUI\images) jak jeszcze raz chciałem i z poprawną sciezka to mam tak: Edytowane 13 Listopada 2016 przez demoxik
flexeii Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Źle, źle i jeszcze raz źle. Ogólnie ten poradnik jest napisany AŻ ZA DOBRZE bo ja np. szczerze pominąłem aktualizacje/instalowanie tego sterownika i zadziałało. Zrób tak: Odinstaluj MiFlasha oraz najlepiej po odinstalowaniu wyczyść komputer/laptop ze śmieci oraz posprzątaj rejestr, obydwie rzeczy zrobisz w CCleaner i następnie uruchom ponownie komputer. Zainstaluj ponownie MiFlash. Wejdź w tryb EDL jak napisane jest w tym poradniku. Pobrany ROM najlepiej rozpakuj na pulpit przez WinRAR'a ponieważ w 7-zip czasem trzeba 2 razy. TERAZ najważniejsza rzecz danie poprawnie ścieżki do ROM'u. Jak napisałem wypakowany ROM najlepiej daj na pulpit. Przechodzisz do MiFlasha i klikasz select. Następnie klikasz ROM który jest na pulpicie i to tyle. NIE WYBIERASZ JUŻ NASTĘPNEGO FOLDERU JAKIM JEST IMAGES. Poprawna ścieżka wygląda tak (na przykładzie MIUI Global dla Redmi Note 3 Pro Kenzo) C:\Users\Administrator\Desktop\kenzo_global_images_V8.0.6.0.LHOMIDG_20161025.0000_5.1_global Po Desktop tak to musi wyglądać, a nie jak w Twoim przypadku masz zaznaczony jakiś folder MIUI. Edytowane 14 Listopada 2016 przez flexeii
adrx Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Właśnie czasami były problemu jak ścieżka była za długa. Windows może się pogubić jak ma dużo znaków. U mnie było E:\kenzo (gdzie kenzo to ten folder kenzo_global_images_V8.0.6.0.LHOMIDG_20161025.0000_5.1_global)
Rekomendowane odpowiedzi