Sabat Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Cześć, ogólnie wszystko działa tylko mam taki problem (na chrome i na aplikacji internet), że jak wpisuję coś np. euro rtv agd i mam wynik wyszukiwania z dopiskiem "reklama" to wywala mi, że ta witryna jest nieosiągalna serwer www.googleadservices.com odrzucił połączenie. Dzieje się tak ze wszystkimi wynikami z dopiskiem reklama. Na wifi i na lte jest tak samo. Normalne wyniki wyszukiwania działają. Niby jakoś mocno to nie przeszkadza ale jednak chciałbym to naprawić. Pomoże ktoś :D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 2 godziny temu, Sabat napisał: Cześć, ogólnie wszystko działa tylko mam taki problem (na chrome i na aplikacji internet), że jak wpisuję coś np. euro rtv agd i mam wynik wyszukiwania z dopiskiem "reklama" to wywala mi, że ta witryna jest nieosiągalna serwer www.googleadservices.com odrzucił połączenie. Dzieje się tak ze wszystkimi wynikami z dopiskiem reklama. Na wifi i na lte jest tak samo. Normalne wyniki wyszukiwania działają. Niby jakoś mocno to nie przeszkadza ale jednak chciałbym to naprawić. Pomoże ktoś :D? A instalowałeś dodatki miuipolska? Jak tak to masz przyczynę, bo tam jest blokowanie reklam, tych które chciałbyś zobaczyć również. Jeżeli nie, to jeszcze w ustawieniach przeglądarek masz opcje czy javascript ma być włączone i blokowanie wyskakujących okienek. Jak skrypty javy są wyłączone i zablokowane wyskakiwanie okienek, to nie wszystko otworzysz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabat Posted October 29, 2016 Author Share Posted October 29, 2016 12 godzin temu, FromWP napisał: A instalowałeś dodatki miuipolska? Jak tak to masz przyczynę, bo tam jest blokowanie reklam, tych które chciałbyś zobaczyć również. Jeżeli nie, to jeszcze w ustawieniach przeglądarek masz opcje czy javascript ma być włączone i blokowanie wyskakujących okienek. Jak skrypty javy są wyłączone i zablokowane wyskakiwanie okienek, to nie wszystko otworzysz. No siedzę na sofcie od MIUIpolska. Dzięki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts