reben Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Witam, jestem nowym uzytkownikiem xiaomi redmi 3s, swój egzemplarz zakupilem na stronie technos-online wraz z opcją odblokowania i instalacji oprogramowania miuipolska. Chciałbym sie dowiedziec dlaczego nie mogę zaktualizować systemu i ewentualnie co zrobic zeby aktualizacje przychodzily automatycznie i opinię jakie wyjscie bedzie najlepsze. Nizej screeny
FromWP Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Nie przeczytałeś też tego co napisane na drugim screenie pod Miui8. "Sprawdź dostępność aktualizacji na miuipolska.pl". Samo się nie z aktualizuje, trzeba ręcznie. 2
reben Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Czyli mam zaktualizować według tego podpunktu? I jeszcze chciałbym się dowiedzieć czy ten system jest czysty bez żadnych modyfikacji sprzedawcy
ahr Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 1. Pobierasz rom (oczywiście odpowiedni), możesz go pobrać przez aplikację Aktualizacje - trzy kropki w prawym górnym rogu - pobierz xiaomi.eu. 2. Uruchamiasz TWRP. Najprościej apka Aktualizacje - trzy kropki - uruchom w recovery. 3. Kopia 4. Instaluj - wskazujesz rom, ewentualnie dodatki. 5. Restart. Xiaomi.eu jest jak najbardziej custom romem, modyfikowanym.
reben Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 Przy pierwszym podpunkcie wyskakuje coś takiego, tyle że z tego co widzę wcale nie mam najnowszej wersji więc nie wiem o co chodzi. A z pytaniem o modyfikacje chodziło mi bardziej o to czy nie jest to jakiś tajwański czy jakiś inny zmodyfikowany rom
MiD Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 wszystko wygląda ok, na Twojej wersji może jeszcze nie działać aktualizacja przez updater, ściągnij najnowszy rom do pamięci telefonu i zrób aktualizację z pliku zip albo zostań na tym, który masz jeśli wszystko działa
reben Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 Czyli jesli bedzie mozliwe to bede mogl zaktualizowac przez aktualizator? Bo wszystko mi dziala ale jestem ciekawy czy beda dzialaly aktualizacje
Nezumi Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi