krac Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Kupiłam telefon pod koniec sierpnia, zainstalowany snapchat działał normalnie, dopóki w niedzielę się nie wylogowałam. Dowiedziałam się, że ten błąd wynika z tego, że posiadam wgranego roota, który już był w telefonie przy kupnie. I pytanie jest takie: jak usunąć tego roota, albo ukryć go żeby Snapchat go nie widział? Prosiłabym o jak najbardziej łopatologiczne wytłumaczenie. Aplikacje ze sklepu Google Play nic nie dały.
grzegorz.lki Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Masz modyfikowany Rom od wietnamczyka. Proponuję w dziale ogóle przeczytać wątek kompendium wiedzy i jak nie chcesz kombinować za bardzo to wgraj któryś Rom global (stable lub dev) ====Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk 1
Drakoon34 Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Kobiety i xiaomi w dodatku syfmiui. Łopatologicznie to jest na forum pełno, wystarczy nie być leniem i poszukać. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro 1
ZduneX25 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
Rekomendowane odpowiedzi