Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Korzystam od miesiaca z rn3pro z goldwaya i zaobserwowałem strasznie niskie prędkości pobierania. Korzysta się przez to z internetu tragicznie. Mam średnio 500-700kb/s lte według speedtestu. Nieraz przerywa, zwalnia jeszcze bardziej. Wiem że ten telefon nie obsługuje wszystkich pasm które oferują polscy operatorzy ale żeby aż tak było to fatalne w użytkowaniu? Przesiadłem się z s4 i9506 na którym download leci w 50mbitów. Sieć play - virgin mobile. Aktualnie na romie slim 6.0, wcześniej bylem na cm14. Zasięg mam ok, Kraków ścisłe centrum.

Opublikowano
Witam. Korzystam od miesiaca z rn3pro z goldwaya i zaobserwowałem strasznie niskie prędkości pobierania. Korzysta się przez to z internetu tragicznie. Mam średnio 500-700kb/s lte według speedtestu. Nieraz przerywa, zwalnia jeszcze bardziej. Wiem że ten telefon nie obsługuje wszystkich pasm które oferują polscy operatorzy ale żeby aż tak było to fatalne w użytkowaniu? Przesiadłem się z s4 i9506 na którym download leci w 50mbitów. Sieć play - virgin mobile. Aktualnie na romie slim 6.0, wcześniej bylem na cm14. Zasięg mam ok, Kraków ścisłe centrum.

Kiedy Miałeś te 50Mb/s w Play w Krakowie? Chyba nocą. Zrób w nocy,czy wcześnie rano speedtest na xiaomi i zobacz

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Przed chwilą, tpawel napisał:

Kiedy Miałeś te 50Mb/s w Play w Krakowie? Chyba nocą. Zrób w nocy,czy wcześnie rano speedtest na xiaomi i zobacz

50 w Krakowie to nie problem. Nieraz sprawdzałem na iPhonie 6, 6Plus, galaxy s4.
Tylko mi chodzi o Redmi.. Kilometr od środka Krakowa i pobieranie 500kb/s.

Opublikowano

z tego co zauwazylem, to w centrum Krakowa, galeria, RDA, w ogole jest dramat z predkoscią niezaleznie od sluchawki, mam RN3, flex2, i w godzinach szczytu nadajniki po prostu nei wyrabiają. taki mam pomysł na sytuację.  teraz sprawdzalem na Płąszowie i mam 20/20Mbps 

Opublikowano

Ty piszesz o kb/s czy kB/s?
Tak jak pisałem, zrób test przy mniejszym obciążeniu sieci. Bedziesz widział czy to wina telefonu czy sieci

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...