djdanto Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Witam. Dzisiaj coś dziwnego spotkało mój Note 2. Otóż podczas normalnego użytkowania zauważyłem że nagle ekran jakby zciemnial. Miałem ustawiona jasność na około 85% cały czas od dłuższego czasu. Telefon nagle zaczął jakby świecić połowa jasności. Dałem jasność na max sprawdzając czy nie jest zaznaczone przypadkiem auto, ale nie. Ekran jest ciemniejszy. Czym to może być spowodowane? Czy świadczy to o przepaleniu się podświetlenia? Jest jakiś program którym da się to przetestować? Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka
CR2032 Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Jedyne co mi przychodzi do głowy to wejście np. w TWRP i sprawdzenie tam jak ekran się zachowuje
Grothgar Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Przegrzewa się. U mnie też często tak świruje.
mgcompany Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Miałem parę razy przypadek, że telefon leżał w upale na słońcu albo na desce rozdzielczej samochodu i przez wysoką temperaturę nie wiele było widać na ekranie, a nawet była tylko ciemna plama. Poleżał kilka minut w cieniu i działał normalnie.
Rekomendowane odpowiedzi