MrJabłonka Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Witam mam pytanie. Kupuję telefon Xiaomi Redmi Note 3 Pro na technos-online.pl i chcę by zainstalowali mi miui polska. Jaka różnica jest pomiędzy miui polska stabilna a te aktualizowane co tydzień i który z nich są lepsze?
skay77 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Stable jest opoznione miesiac a w devach niby cos poprawiaja a zarazem cos psuja (3ba sobie poczytac ktore dev jest w miare i na nim byc) ja odeszlem od miui a na ostatnim dev bylem na 6.5.5** wyciosane z RN3P **
oskarq Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) pytanie trochę podobne. Czy jest sens wgrywać MIUI Polska jak telefon ma MIUI 8 Global? W różnych miejscach piszą, że niedługo MIUI Polska nie będzie miało możliwości instalacji swojej wersji... Edytowane 19 Października 2016 przez oskarq
hardy Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Kiedyś jak na globalu nie było języka polskiego warto było przechodzić na miuipolska. Teraz mam global stable i nie wiedzę potrzeby tego zmieniać. 1
oskarq Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) No właśnie. Też zastanawiam się nad sensem. Różnica jest ale jak długo i czy naprawdę warto? Poniższe dodatki są w MIUIPolska, ale nie w Global: Bardzo dokładne i szczegółowe tłumaczenie Wyszukiwanie w pasku statusu Odblokowane dodatkowe funkcje Aparatu dla różnych urządzeń Gest otwierający wyszukiwanie z pulpitu Obracanie ekranu w aplikacji SMS Polepszona (dwukrotnie) jakość nagrywania rozmów Synchronizacja Blokowanych numerów z Chmurą Xiaomi Włączony region PL dla całego romu prócz Motywów Region IN dla Motywów (bez Chińskich treści) Wschód/zachód Słońca w Pogodzie Mnóstwo ikon aplikacji z Google Play w stylu flat MIUI Kolorowe ikony menu w Ustawienia > Dodatkowe ustawienia Wyłączona chińska treść w aplikacji Wideo, Muzyka, Radio czy Internet Bez możliwości ponownego zablokowania bootloadera (dotyczy MI4c i MINote Pro) Dodane 26 języków europejskich Poprawione działanie GPS (Qualcommy) Zoptymalizowane użycie RAM System podatny na modyfikacje przez deodexowanie Edytowane 19 Października 2016 przez oskarq
Gość fanxiaomi Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Witam, a ile dostępnej pamięci dla modelu 2/16 jest w wersji xiaomi.ue/polska? Otrzymałem z ibuygou wersje 2/16 z global miui 8 i dostępnych mam tylko 8,29gb z 16gb zaraz po pierwszym włączeniu? jak to możliwe że tak mało??
adrx Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Jeżeli miuipolska to tylko wersja rozwojowa bo stabilna nie ma roota. @fanxiaomi to jest normalne i każdy tak ma. dokup kartę SD
Rekomendowane odpowiedzi