paulakqwerty Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Witam, Jest to mój pierwszy post na forum także proszę o wyrozumiałość. Szukałem podobnego tematu, ale niestety nie znalazłem u wujka Gugla. Otóż posiadam Redmi Note 3 Pro w pleju(Błędnie pisane play) i mam za darmo Tidala. Aplikacja działa mi w telefonie, ale niestety nie wiem dlaczego mam jakiś błąd autoryzacji. Pisze, że przekroczyłem limit 3 urządzeń a mój Redmi Note 3 Pro to dopiero 2 urządzenie na którym używałem Tidala. Wcześniej tylko rok temu używałem na Xperii Z3 Compact, ale tylko tryb trial przez jeden miesiąc. Także niestety nie wiem o co come on. :/ Załączam dwie fotki, które pokazują wyskakujący mi problem. Będę wdzięczny za pomoc.
Nezumi Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Problem jest w apce, nie telefonie, wiec pisz na forum Tidala...
ankapk Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Hej Paula, mam dokladnie ten sam problem. Udalo Ci sie cos z tym zrobic?
FromWP Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, ankapk napisał: Hej Paula, mam dokladnie ten sam problem. Udalo Ci sie cos z tym zrobic? Chyba wystarczy zalogować się w Tidalu i odpiąć inne nie używane urządzenia w ustawieniach (wycofać autoryzację). Jak nie da rady w telefonie to przez przeglądarkę w komputerze. Trochę to pokopane i dużo błędów, ale jak się wywali wszystkie urządzenia offline na koncie przez komputer to można autoryzować nowe urządzenie w ustawieniach na telefonie. Pomimo tego że pokazuje jako urządzenie już autoryzowane. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez FromWP
Rekomendowane odpowiedzi