Duris Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Witam. Noszę się z zakupem 3 telefonów z Aliexpress. Ponoć 11 listopada będą zniżki, tj. kupony. Czy ktoś z Was pamięta jak to wyglądało w tamtym roku bo nie wiem czy czekać czy szalu nie ma ...
Drakoon34 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Szał jest. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
tpawel Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Z promocji na promocję zniżki są coraz mniejsze. Do tego dochodzi fakt,ze przeważnie sprzedawcy podnoszą ceny tydzień,dwa przed promocjami żeby nie z tego schodzić z ceną. Efekt jest taki że ty zaoszczędzić 2$, a sprzedawcą zarobi więcej bo mu Ali za zniżkę odda. Moja rada- kupuj już teraz. Kilka złoty roznicy pewnie nie zrobi,a jak ten cały towar z 11.11 ruszy to się nieźle zatwardzenie zrobi w transporcie. Kupowałem w zeszłym roku rn2. Spokojnie ponad tydzień dłużej szło.Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
latet Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Dnia 15.10.2016 o 19:31, Drakoon34 napisał: Szał jest. Pamiętasz jakieś konkrety z zeszłego roku? tpawel pisze, że nie warto. Konkretnie - mam na myśli zakup Mi5 u Goldway'a.
tpawel Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Tak naprawdę to 11.11 się rozstrzygnie. Z tego co pamiętam to pojawiały się okazję na chwilę,ale różnie było potem z wysyłką. Kupiłem coś taniej redmi note 2 wtedy ale z Estonii u Goldwaya,a i tak ponad 2 tygodnie czekałem. Ci co kupili w Chinach czekali sporo dluzej-taki nawał był. W tym roku stwierdzilem że odpuszczam i kupiłem wcześniej. Zabijać się za 10$ nie mam zamiaruWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
latet Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 2 godziny temu, tpawel napisał: Tak naprawdę to 11.11 się rozstrzygnie. Z tego co pamiętam to pojawiały się okazję na chwilę,ale różnie było potem z wysyłką. Kupiłem coś taniej redmi note 2 wtedy ale z Estonii u Goldwaya,a i tak ponad 2 tygodnie czekałem. Ci co kupili w Chinach czekali sporo dluzej-taki nawał był. W tym roku stwierdzilem że odpuszczam i kupiłem wcześniej. Zabijać się za 10$ nie mam zamiaru Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Choć na czesie dostawy aż tak strasznie to mi nie zależy w tym przypadku, to właśnie rząd wielkości ew. zniżek (w stosunku do ceny obecnej) mnie zastanawia. Bo jeśli mam zaoszczędzić 50 zł na telefonie za ponad 1000 zł, to nie widzę sensu czekać...
Rekomendowane odpowiedzi