pablitto83 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam, mam sloro pobranych różnych motywow, chciałbym cześć z nich pokasowac. W motywach brak opcji do skasowania ich, jakos nie mogę tez namierzyć to plikow z motywami żeby zrobić to ręcznie. Jakies pomysly- full wipe odpada.. Wysłane z mojego MI 2S
0 Lalo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam, mam sloro pobranych różnych motywow, chciałbym cześć z nich pokasowac. W motywach brak opcji do skasowania ich, jakos nie mogę tez namierzyć to plikow z motywami żeby zrobić to ręcznie. Jakies pomysly- full wipe odpada.. Wysłane z mojego MI 2S wejdz w dany motyw, zjedz na dół USUŃ
0 StrangeFruit Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja też się nad tym męczyłem, ale udało mi się dojść . Wchodzisz w dany motyw, i zjeżdżasz ekranem w dól, tam jest opcja usuń. EDIT: ktoś był pierwszy
0 fyme Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jest opcja kasowania motywów. Wchodzisz w apkę motywy a w niej w motyw który chcesz skasować i przesuwasz palec na motywie w górę aż pokaże się kilka opcji pod spodem m.in.usuń motyw.
0 pablitto83 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2014 Heh, zawsze przerzucałem ekran prawo-lewo, a tu taki numer Dzięki chłopaki! Plusiki poszły
Pytanie
pablitto83
Witam, mam sloro pobranych różnych motywow, chciałbym cześć z nich pokasowac. W motywach brak opcji do skasowania ich, jakos nie mogę tez namierzyć to plikow z motywami żeby zrobić to ręcznie. Jakies pomysly- full wipe odpada..
Wysłane z mojego MI 2S
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi