FaUs Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Witam mam problem, otóż chyba usunąłem system czy coś w moim mi4c. Telefon zacina się na logo mi.com a w TWRP przy rebootowaniu jest napisane "No os installed! Are you sure you wish to power off?" i stąd pytanie, da się jakoś zainstalować znowu miui/cm lub jakikolwiek inny rom?
cukru Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Gdy telefon jest w TWRP podepnij go do komputera i wrzuć do pamięci wewnętrznej archiwum z ROMem, potem po prostu go wgraj.
ZduneX25 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Albo adb sideload z wierszem poleceń. Co kto woli.
FaUs Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 3 minuty temu, cukru napisał: Gdy telefon jest w TWRP podepnij go do komputera i wrzuć do pamięci wewnętrznej archiwum z ROMem, potem po prostu go wgraj. Tyle że komputer nie widzi telefonu.
FaUs Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 Dobra, adb sideload pomógł dziękuję za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi