Tenenberg Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Witajcie. Gdzie w tym momencie w niskiej cenie można kupić Xiaomi Redmi 3/3GB i Xiaomi MI5 3/32GB z dwuletnią gwarancją? Ciekaw jestem jaka będzie różnica w cenie, przy gwarancji realizowanej w Polsce a tą w Chinach? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Nagroda dla lenia miesiąca leci do... @Tenenberg Czytaj forum to się dowiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 2 godziny temu, Tenenberg napisał: Witajcie. Gdzie w tym momencie w niskiej cenie można kupić Xiaomi Redmi 3/3GB i Xiaomi MI5 3/32GB z dwuletnią gwarancją? Ciekaw jestem jaka będzie różnica w cenie, przy gwarancji realizowanej w Polsce a tą w Chinach? Pozdrawiam. Najtaniej Goldi, najblizpieczniej z gwarancją/serwisem ibg Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 @r0bertt Mi5 3/32 taniej wychodzi na Ibuygou niż u Goldiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Taniej tzn ile? Bo nie bardzo widzę żeby było taniejWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenenberg Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 1 godzinę temu, r0bertt napisał: Najtaniej Goldi, najblizpieczniej z gwarancją/serwisem ibg Na stronie http://aze.com.pl/ Redmi Note 3s jest kilkadziesiąt złotych droższy od oferty na ibg, więc nie wiem czy warto zamawiać z Chin. Natomiast w przypadki MI5 różnica to już około 300 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchelasso Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 (edited) A wiadomo coś na temat rzetelności tego sklepu? Szukałem jakiś opinii, ale takowych brak. Edited October 12, 2016 by pchelasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 (edited) A to nie będzie znów re-brandowany SATNET przypadkiem? Działalność otwarta 2 tygodnie temu, nazwisko tak jak właściciel satnetu. Może to nowa firma np. na żone. A no, oczywiście. xiaomi.com.pl po prostu pod nowym szyldem ciekawe czy zmiana nazwy wymuszona otwarciem oficjalnego dystrybutora xiaomi w Polsce... Edited October 12, 2016 by wtbn 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenenberg Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 14 minut temu, wtbn napisał: A to nie będzie znów re-brandowany SATNET przypadkiem? Działalność otwarta 2 tygodnie temu, nazwisko tak jak właściciel satnetu. Może to nowa firma np. na żone. A no, oczywiście. xiaomi.com.pl po prostu pod nowym szyldem ciekawe czy zmiana nazwy wymuszona otwarciem oficjalnego dystrybutora xiaomi w Polsce... Tzn warto zaufać ludziom prowadzącym wymienione przez Ciebie działalności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchelasso Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 W żadnym wypadku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenenberg Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 5 minut temu, pchelasso napisał: W żadnym wypadku Taką słaba mają opinię? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchelasso Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 71 stron - same się nie napisały Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Wiesz, ostatnio pare osób im napisało pozytywną opinie tam, że dostawali w miarę szybko towar, a kilka osób odsyłało im telefony na gwarancje i mieli wymieniane. Ale najwięcej osób narzeka na kontakt z nimi, bo go po prostu nie ma. Ale tak jak kolega wyżej napisał - 71 stron opinii (w większosci jednak niepochlebnych) z niczego się nie wzięło. Podejmij sam decyzję - ja wolałem jednak kupić telefony na ibuygou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Zero kontaktu z nimi. Wolę już z ChinWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenenberg Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 50 minut temu, wtbn napisał: Wiesz, ostatnio pare osób im napisało pozytywną opinie tam, że dostawali w miarę szybko towar, a kilka osób odsyłało im telefony na gwarancje i mieli wymieniane. Ale najwięcej osób narzeka na kontakt z nimi, bo go po prostu nie ma. Ale tak jak kolega wyżej napisał - 71 stron opinii (w większosci jednak niepochlebnych) z niczego się nie wzięło. Podejmij sam decyzję - ja wolałem jednak kupić telefony na ibuygou. Dzięki za podpowiedzi. Ile czasu czekałeś na zamówienia z ibuygou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 raz tydzień, raz dwa (z mojej winy się przedłużyło, bo im namieszałem z adresem do wysyłki), a raz 4 miesiące (oczekiwanie na mi5 pro black) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wisnia79 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Polecam: http://telefonyzchin.pl/smartfony-seria-mi/ http://telefonyzchin.pl/14-smartfony-seria-redmiWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchelasso Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Jak możesz polecać komuś kupowanie przez stronę, której twórcy wielokrotnie oszukali ludzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 4 godziny temu, Tenenberg napisał: Na stronie http://aze.com.pl/ Redmi Note 3s jest kilkadziesiąt złotych droższy od oferty na ibg, więc nie wiem czy warto zamawiać z Chin. Natomiast w przypadki MI5 różnica to już około 300 zł. Pytałeś o gwarancję, chcesz to kup tam skoro taniej, ale potem nie płacz, że zero kontaktu ze sprzedawcą. Podrzuciłem dwa godne polecenia sklepy, skoro masz lepszą wiedzę na temat zakupów to do dzieła. P.S Google nie gryzie... na forum milion tematów i postów na ten temat więc nie wiem po co nowy zakładasz... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 @tpawel Na IBG Mi5 3/32 czarny jest z gwarancją na 2 lata, przesyłką i kuponem za równe 270 euro czyli jakieś 1155zł (plus vat ale to loteria). U Goldiego cena to 278 (gwarancja na rok z odsyłaniem w razie czego do Chin). Więc to chyba najlepsza opcja jak na ten moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 A rozrozniasz euro od dolarów? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts