eML Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Witajcie, poszukuję obrazu persist.img. Jakby ktoś poświęcił chwilę i go dla mnie wyciągnął ze swojego RN2, byłbym ogromnie wdzięczny. Pisałem pod cotygodniową aktualizacją, jednakże nikt mi nie odpowiedział. Cytat Moi drodzy bardzo proszę o pomoc kogoś kto ma Redmi Note 2. Chodzi o wyciągnięcie z pamięci pliku: persist.img Wykonałem czystą instalację, MiFlash, nowy TWRP i ROM. Suma summarum, TWRP twierdzi, iż nie ma obrazu persist.img jednakże, sensory działają prawidłowo. Pozdrawiam Marek.
Grothgar Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Nie mogę tego znaleźć. Nie ma obrazu w romie fastboot, w /dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name (gdzie zawsze był persist w moich starych zabawkach) jest tylko: boot, cashe, expdb, flashinfo, lk, logo, nvram, para, proinfo, protect1, protect2, recovery, seccfg, secro, system, tee1, tee2, userdata Edytowane 15 Października 2016 przez JestemMortem
Rekomendowane odpowiedzi