KutanG Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Piszę tu temat, bo w postach nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Posiadam ten telefon zaledwie miesiąc, a mam tylko dostępne 5 gb na telefonie. Nie ściągałem żadnych plików, piosenek itp, a wątpie by aplikacje zajmowały ponad 6GB mimo regularnego czyszczenia w panelu sterowania. Drugim problemem są lagi w grach - W grze simcity przy troszkę większym rozbudowaniu po prostu grać się nie da, laguje cały czas. Problem zaczął występować po aktualizacji do wersji 6.9.15, wcześniej nie było problemu z tym. Ma ktoś jakieś pomysły co zrobić? Edytowane 17 Października 2016 przez KutanG
KutanG Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) A teraz wyłączyłem, i się nie chce właczyć... Nic nie grzebałem w ustawieniach, po prostu nic bo sie nie znam więc nie tykam. Dioda ani nic sie nie swieci, nawet po podlaczeniu do ladowarki. Przed wylaczeniem miał 50% @Edit - telefon się włączył lecz co mogło być przyczyną tego? Edytowane 11 Października 2016 przez KutanG
Antyhaker Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Próbowałeś po prostu wgrać oprogramowanie na czysto?
senq Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 1 godzinę temu, KutanG napisał: Tzn z formatem? Chwila przeglądania tego forum powinna cię uświadomić, że zapewne masz śmieciowy rom. Wgraj miui eu. Ten telefon naprawdę zasuwa i żadnych lagów nie ma. Więc ogarnij temat i korzystaj z przyjemnością zamiast tylko pytać.
KutanG Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Mam xiaomi.eu od początku...
r0bertt Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 A robileś full wipe jak wgrałeś xiaomi.eu? wykasuj wszystko i sprawdź, coś mi sie wierzyć nie chce...
Antyhaker Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Ja to bym w ogóle olał te wersje cotygodniowe i w zamian wrzucił wersję stable - mniej problemów ^^
KutanG Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Nic nie daje, nawet stable mi laguje przy simcity
Rekomendowane odpowiedzi