Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  jestem  nowy  na forum  posiadam  xiaomi mi5 3/64 i mam  pytanie  czy  posiada  on  lte  a jeżeli  tak  to jak  go uruchomić  szukałem  na internecie  ale nie  dowiedzialem  sie jak  i czy  wgl  ma  jak  narazie  łapie  mi  tylko  4g+ 

Opublikowano

A jakie macie transfery i gdzie? Miasto i czy centrum czy oberża?

Bo ostatnio zwątpiłem w LTE na moim telefonie widząc wyniki innych użytkowników Play

Wysłano z Mi5 Pro

Opublikowano

Ja aktualnie korzystam  z play (plus)  i na obrzeżach Krk  tel  łapie  mi  tylko  e i h+ więc  nie  wiem  czy  mam  problem  z odbiornikiem w moim mi  czy  to przez operatora dodam  że  w tych  samych  miejscach  HTC one m8 miał  lte. A i tak  przy  okazji  czy  wam  też  się  przycina  przycisk  cofania  mam  ustawiony  jako  ten po prawej  str  

Opublikowano
Ja aktualnie korzystam  z play (plus)  i na obrzeżach Krk  tel  łapie  mi  tylko  e i h+ więc  nie  wiem  czy  mam  problem  z odbiornikiem w moim mi  czy  to przez operatora dodam  że  w tych  samych  miejscach  HTC one m8 miał  lte. A i tak  przy  okazji  czy  wam  też  się  przycina  przycisk  cofania  mam  ustawiony  jako  ten po prawej  str  

Sprawdź APNy Plusa, było o tym kilka razy na forum. Jak to nie pomoże to zapewne jesteś poza zasięgiem. Co do guzika cofania, to u mnie jest super szybki.

Wysłane z MI5

Opublikowano
19 minut temu, zielonyBB napisał:

A T-MOBILE ? Przecież to najlepsza sieć w Polsce ! emoji3.png

Dział prawny mają zdecydowanie najlepszy i najbardziej rozbudowany, wszystko dla "dobra klienta".

Co do Plusa, to niestety już miejscami używają B20, ale na razie raczej poza dużymi miastami. Warto też sprawdzić czy karta nie jest zbyt stara i czy umowa zapewnia dostęp do LTE bo nie jest to w Plusie takie oczywiste.

Opublikowano

Ja w domu poza miastem mam PLAY i w pracy tak samo PLAY ( w obu przypadkach bez roamingu) i łapię H+
7b2d84dcf2769398ca3962a55265f319.jpg0c67e090cd3b6c58a41ef435eee7daa6.jpg
Wszystko zależy od ilości zalogowanych do nadajnika

Wysłano z Mi5 Pro

Opublikowano
Dział prawny mają zdecydowanie najlepszy i najbardziej rozbudowany, wszystko dla "dobra klienta".
Co do Plusa, to niestety już miejscami używają B20, ale na razie raczej poza dużymi miastami. Warto też sprawdzić czy karta nie jest zbyt stara i czy umowa zapewnia dostęp do LTE bo nie jest to w Plusie takie oczywiste.

Plus ma bardzo dużo nadajników lte800 też w miastach, ale nie widać tego bo mają też zasięg lte1800 i to pasmo ma priorytet.

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...