Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadm Redmi 3s Pro, podczas wysyłania (udostępniania) zdjęć czy filmów przez gmiala, dysk gmial czy zwykłą pocztę to wyskakuję błąd i nie da się wysłać. Macie jakąś poradę jak to naprawić ??? Dzięki z góry. Pozdrawiam

Opublikowano
2 minuty temu, woox napisał:

Witam, posiadm Redmi 3s Pro, podczas wysyłania (udostępniania) zdjęć czy filmów przez gmiala, dysk gmial czy zwykłą pocztę to wyskakuję błąd i nie da się wysłać. Macie jakąś poradę jak to naprawić ??? Dzięki z góry. Pozdrawiam

Jaki masz rom? 

Opublikowano

To jest Bug w romie. Któraś z wersji wydana we wrześniu miała ten problem. Zmień oprogramowanie na nieco starsze wydanie i będzie ok

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Screenshot_2016-10-09-12-17-03-125_com.android.settings.png

29 minut temu, GeraltPL napisał:

To jest Bug w romie. Któraś z wersji wydana we wrześniu miała ten problem. Zmień oprogramowanie na nieco starsze wydanie i będzie ok

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

A powiesz mi jak w najprostszy sposob to zmienic, zielony jestem w te kocki

Screenshot_2016-10-09-12-19-22-865_com.miui.gallery.png

Edytowane przez woox
Opublikowano

Tak, masz felerną wersję romu w której galeria źle działa. Działa wysyłanie bodajże z eksploratora plików. Dwa wyjścia, albo poczekasz tydzień na nowy rom, albo możesz się cofnąć do wersji global dev 6.9.22. Rom recovery w formacie zip znajdziesz na en.miui. Ale najlepiej odczekać tydzień bo cofanie do poprzedniej wersji może wymagać resetu danych. 

Opublikowano
40 minut temu, FromWP napisał:

Tak, masz felerną wersję romu w której galeria źle działa. Działa wysyłanie bodajże z eksploratora plików. Dwa wyjścia, albo poczekasz tydzień na nowy rom, albo możesz się cofnąć do wersji global dev 6.9.22. Rom recovery w formacie zip znajdziesz na en.miui. Ale najlepiej odczekać tydzień bo cofanie do poprzedniej wersji może wymagać resetu danych. 

Dzięki za info. Poczekam tydzień na nowszą wersje i zobaczymy :)

Opublikowano

Tak na przyszłość, to polecam zawsze poczekać z aktualizacją 2 dni, wtedy można się dowiedzieć co jest OK, a co jest zepsute.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...