Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam Redmi od Goldwaya, włączone wszystkie animacji i u mnie działa idealnie. ROM: miui Polska 6.9.15

Miej na uwadze, że to nie jest telefon z wysokiej półki i ideałem nie będzie. A MIUI to ciężka nakładka.

Nie szukaj wad na siłę.

Posted

Mam 2 sztuki redmi 3s. Jedną w wersji 2/16 i drugą 3/32. Pierwsza z nich chodzi na globalu 8.0.4.0, natomiast druga na xiaomi.eu 6.9.15. Obie sztuki działają bardzo dobrze. Spasowanie jest ok, jakby chcieć się przyczepić to może i by coś się znalazło, ale po 1. po co? A po 2. chyba musisz się bardzo nudzić i mieć strasznie dużo wolnego czasu żeby szukać takich drobiazgów. Ciesz się z zabawy tym telefonem, bo za około 500-600zł to moim zdaniem najlepsza oferta w stosunku cena/jakość.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Posted
12 minut temu, FreakyGamerPL napisał:

kupiłem go za 699 zł w x-kom

Może ten nowy to nowy ale po naprawie. 

Posted

Pudełko wskazywało że nic nie było ruszane , nie było widać zmarszczek na tekturkach po otwieraniu . Ale kabel w tej drugiej sztuce faktycznie był dziwnie niechlujnie zafoliowany inaczej niż w pierwszej sztuce . Opakowanie także było zafoliowane , a sam telefon też posiadał wszędzie folie i nie widziałem na nim śladów użytkowania . 

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...