FreakyGamerPL Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Post do usunięcia Edited October 17, 2016 by FreakyGamerPL
Blom Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Mam Redmi od Goldwaya, włączone wszystkie animacji i u mnie działa idealnie. ROM: miui Polska 6.9.15 Miej na uwadze, że to nie jest telefon z wysokiej półki i ideałem nie będzie. A MIUI to ciężka nakładka. Nie szukaj wad na siłę.
GeraltPL Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Mam 2 sztuki redmi 3s. Jedną w wersji 2/16 i drugą 3/32. Pierwsza z nich chodzi na globalu 8.0.4.0, natomiast druga na xiaomi.eu 6.9.15. Obie sztuki działają bardzo dobrze. Spasowanie jest ok, jakby chcieć się przyczepić to może i by coś się znalazło, ale po 1. po co? A po 2. chyba musisz się bardzo nudzić i mieć strasznie dużo wolnego czasu żeby szukać takich drobiazgów. Ciesz się z zabawy tym telefonem, bo za około 500-600zł to moim zdaniem najlepsza oferta w stosunku cena/jakość.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
FromWP Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 12 minut temu, FreakyGamerPL napisał: kupiłem go za 699 zł w x-kom Może ten nowy to nowy ale po naprawie.
FreakyGamerPL Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 Pudełko wskazywało że nic nie było ruszane , nie było widać zmarszczek na tekturkach po otwieraniu . Ale kabel w tej drugiej sztuce faktycznie był dziwnie niechlujnie zafoliowany inaczej niż w pierwszej sztuce . Opakowanie także było zafoliowane , a sam telefon też posiadał wszędzie folie i nie widziałem na nim śladów użytkowania .
Recommended Posts