MichalAslan87 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Poszukuję romu z działającymi oba slotami SIM przynajmniej na 3G, obsługą fingerprint, dobrą aplikacją kamery, wersji stabilnej innej niż MIUI. Przeglądałem już fora i co można znaleźć to CM, AOSP, Mokee ale wszystkie mają mankamenty. Głównie zależy mi na obu slotach sim na przynajmniej 3G.
Acid Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Ale wiesz że to sprzętowe ograniczenie? Możesz mieć 4G na obu slotach ale tylko jeden może być w 4G do przesyłu danych. Wtedy do rozmów jest 2G lub 3G.Z Mi5 Pro
MichalAslan87 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 1 hour ago, Acid said: Ale wiesz że to sprzętowe ograniczenie? Możesz mieć 4G na obu slotach ale tylko jeden może być w 4G do przesyłu danych. Wtedy do rozmów jest 2G lub 3G. Z Mi5 Pro Tylko pytanie czy to działa też w custom rom'ach. Zawsze pojawia się informacja, że 2-gi sim tylko 2G. Pytanie czy chodzi o układ taki jak podajesz czy generalnie slot nr 2 tylko w standardzie 2G. Jeszcze sam tego nie testowałem i nikt na ten temat się nie wypowiadał. Bardzo wysoko sobie cenię MIUI i pracę jaką m.in. wykonujesz. Taki po prostu skok w bok chcę zrobić
Acid Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Nie.. Sloty są przemienne. Jeden może być 4G a drugi max 3G lub 2G.Z Mi5 Pro
MichalAslan87 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 1 hour ago, Acid said: Nie.. Sloty są przemienne. Jeden może być 4G a drugi max 3G lub 2G. Z Mi5 Pro Czyli działa tak samo jak w MIUI. Wiem Acid, że jesteś deweloperem MIUI ale może polecisz inny rom warty przetestowania?
defrex13121 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Nie.. Sloty są przemienne. Jeden może być 4G a drugi max 3G lub 2G.Z Mi5 Pro To może mała podpowiedź jak ogarnąć 3G na drugiej karcie ?Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Acid Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Samo się ogarnie jak telefon wspiera taką konfigurację. Tylko niektóre, nowsze modele mogą mieć 4G/3G np. Mi5 czy Redmi Note 3 Pro i nowsze.
Rekomendowane odpowiedzi