Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, czy to dobry dział, ale zaryzykuję.

Mam Google+, a w niej w obserwowanych chyba tylko jakaś strona o Xiaomi.

Pytanie: co mogę zrobić, żeby na głównej, powiedzmy ścianie, nie było wpisów politycznych? Pojawiają mi się jakieś durne wpisy np. Gazety Wyborczej i Naszego Dziennika. Jakiegoś oszołoma z PO, albo z PIS. Z jednej i z drugiej strony. Totalnie nie wiem czemu, bo konto jest świeże (stare usunąłem i założyłem nowe), nie obserwuję polityki i tym bardziej jej nie chcę widzieć. G+ to tylko i wyłącznie strona na oglądanie nowinek technicznych, telefonów, etc, a nie durna polityka, obojętnie z jakiej strony.

Co robić, jak żyć?

Edytowane przez don_kamillo
Opublikowano
7 godzin temu, don_kamillo napisał:

Nie wiem, czy to dobry dział, ale zaryzykuję.

Mam Google+, a w niej w obserwowanych chyba tylko jakaś strona o Xiaomi.

Pytanie: co mogę zrobić, żeby na głównej, powiedzmy ścianie, nie było wpisów politycznych? Pojawiają mi się jakieś durne wpisy np. Gazety Wyborczej i Naszego Dziennika. Jakiegoś oszołoma z PO, albo z PIS. Z jednej i z drugiej strony. Totalnie nie wiem czemu, bo konto jest świeże (stare usunąłem i założyłem nowe), nie obserwuję polityki i tym bardziej jej nie chcę widzieć. G+ to tylko i wyłącznie strona na oglądanie nowinek technicznych, telefonów, etc, a nie durna polityka, obojętnie z jakiej strony.

Co robić, jak żyć?

O ile się nie mylę, to kręgi z jakich na naszej tablicy pojawiają się wpisy, można ustawić w przeglądarkowej wersji, na komputerze PC. Ta aplikacja na telefony chyba nie ma pełnych funkcjonalności, choć mogę się mylić.

Opublikowano (edytowane)

No i nie wiem, jak to ustawić. Nie mam nikogo w kręgach, ze społeczności mam tylko jakieś androidauthority i podobne strony. A mimo to, pojawia mi się ten szajs :/

Ok. To jakieś wiadomości udostępniane publicznie. Jak można to zablokować? Teraz dostałem posta o tym, że jakaś Olga ma szamać suszony jarmuż :/

Edytowane przez don_kamillo
Opublikowano
4 godziny temu, don_kamillo napisał:

Teraz dostałem posta o tym, że jakaś Olga ma szamać suszony jarmuż :/

Może to znak jakiś? Żebyś się na zdrowe żarcie przerzucił albo coś... ;) 

Opublikowano
8 minut temu, magyarek napisał:

Może to znak jakiś? Żebyś się na zdrowe żarcie przerzucił albo coś... ;) 

Gdyby posty dotyczyły tylko zdrowego żywienia, to spokojnie bym to zniósł, bo zwracam uwagę na produkty, które wkładam do koszyka.

Ale żeby od razu polityka...? :(

Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie, aczkolwiek łatwe to nie było.

Na przeglądarce na PC zmieniłem układ G+ na stary, kliknąłem w posty oznaczone płomyczkiem (rzekomo dział "Na Topie") i odznaczyłem widoczność. Na teraz nie mam śmieci w profilu poza tym, co chcę oglądać.

Temat rozwiązany, do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...