don_kamillo Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Nie wiem, czy to dobry dział, ale zaryzykuję. Mam Google+, a w niej w obserwowanych chyba tylko jakaś strona o Xiaomi. Pytanie: co mogę zrobić, żeby na głównej, powiedzmy ścianie, nie było wpisów politycznych? Pojawiają mi się jakieś durne wpisy np. Gazety Wyborczej i Naszego Dziennika. Jakiegoś oszołoma z PO, albo z PIS. Z jednej i z drugiej strony. Totalnie nie wiem czemu, bo konto jest świeże (stare usunąłem i założyłem nowe), nie obserwuję polityki i tym bardziej jej nie chcę widzieć. G+ to tylko i wyłącznie strona na oglądanie nowinek technicznych, telefonów, etc, a nie durna polityka, obojętnie z jakiej strony. Co robić, jak żyć? Edytowane 7 Października 2016 przez don_kamillo
mrosi Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 7 godzin temu, don_kamillo napisał: Nie wiem, czy to dobry dział, ale zaryzykuję. Mam Google+, a w niej w obserwowanych chyba tylko jakaś strona o Xiaomi. Pytanie: co mogę zrobić, żeby na głównej, powiedzmy ścianie, nie było wpisów politycznych? Pojawiają mi się jakieś durne wpisy np. Gazety Wyborczej i Naszego Dziennika. Jakiegoś oszołoma z PO, albo z PIS. Z jednej i z drugiej strony. Totalnie nie wiem czemu, bo konto jest świeże (stare usunąłem i założyłem nowe), nie obserwuję polityki i tym bardziej jej nie chcę widzieć. G+ to tylko i wyłącznie strona na oglądanie nowinek technicznych, telefonów, etc, a nie durna polityka, obojętnie z jakiej strony. Co robić, jak żyć? O ile się nie mylę, to kręgi z jakich na naszej tablicy pojawiają się wpisy, można ustawić w przeglądarkowej wersji, na komputerze PC. Ta aplikacja na telefony chyba nie ma pełnych funkcjonalności, choć mogę się mylić.
don_kamillo Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Ale ja nikogo nie mam w kręgach. W sumie nie mam kręgów, poza zdefiniowanym. Jutro spróbuję coś ustawić na komputerze.Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
don_kamillo Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) No i nie wiem, jak to ustawić. Nie mam nikogo w kręgach, ze społeczności mam tylko jakieś androidauthority i podobne strony. A mimo to, pojawia mi się ten szajs :/ Ok. To jakieś wiadomości udostępniane publicznie. Jak można to zablokować? Teraz dostałem posta o tym, że jakaś Olga ma szamać suszony jarmuż :/ Edytowane 7 Października 2016 przez don_kamillo
magyarek Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 4 godziny temu, don_kamillo napisał: Teraz dostałem posta o tym, że jakaś Olga ma szamać suszony jarmuż :/ Może to znak jakiś? Żebyś się na zdrowe żarcie przerzucił albo coś...
don_kamillo Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 8 minut temu, magyarek napisał: Może to znak jakiś? Żebyś się na zdrowe żarcie przerzucił albo coś... Gdyby posty dotyczyły tylko zdrowego żywienia, to spokojnie bym to zniósł, bo zwracam uwagę na produkty, które wkładam do koszyka. Ale żeby od razu polityka...?
don_kamillo Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 Znalazłem rozwiązanie, aczkolwiek łatwe to nie było. Na przeglądarce na PC zmieniłem układ G+ na stary, kliknąłem w posty oznaczone płomyczkiem (rzekomo dział "Na Topie") i odznaczyłem widoczność. Na teraz nie mam śmieci w profilu poza tym, co chcę oglądać. Temat rozwiązany, do zamknięcia.
mrosi Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi