Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie odpalałem nowy sprzęt i :

1.nie wiem co zrobić z ustawieniem regionu, pokazują się tylko Chiny, czy jak zatwierdzę nie będzie problemów? Czy zignorować i przejść dalej.

2.nie udało mi się wpisać linii papilarnych palca, nie wiem co robię źle, próbowałem kilkanaście razy.

Będę zobowiązany za podpowiedzi, albo wskazanie gdzie znajdę na tym forum (jeżeli są, a przypuszczam, że tak)

Opublikowano

Dzięki za szybką reakcję.

Mam miui global z polskim, i dalej wszystko jest ok. Jeżeli to był tylko problem strefy czasowej to tylko była kwestia jej ustawienia. Ale czy nie będzie innych niespodzianek, których trudno się nawet spodziewać. Bo przecież włączenie lokalizacji też sprawę praktycznie załatwia.

Z paluchem dalej nic. Wyszorowałem palec, czujnik też delikatnie przetarłem i dalej nic. Objawia się to tak że po dotknięciu są wibracje ale później nić się nie dzieje, widoczny jest tylko odcisk paluch z moimi charakterystycznymi cechami. i tak przez kilka , kilkanascie minut - tyle czekałem, sądziłem że się maszyna zastanawia.

Opublikowano

Wygląda na to, że masz rom global dev. W aktualizatorze znajduje ci aktualizację do najnowszej wersji? Jeśli tak to ją zainstaluj i sprawdź czy powyższe problemy nadal występują.

Opublikowano

Dzisiaj zrobiłem aktualizację do wersji 29. Trochę to trwało - ponad godzinę, (a mam podobno, za tyle płacę, 60MB przesyłu), teraz zobaczę co się zmieniło.

Wielkie dzięki primek i Fugens (temu ostatniemu za czas reakcji)

Opublikowano
40 minut temu, skorpek napisał:

Trochę to trwało - ponad godzinę, (a mam podobno, za tyle płacę, 60MB przesyłu)

Wiem że offtopic ale wyjaśnię. Ty może płacisz za 60MB przesyłu, ale serwer z którego ściągasz nie musi Ci wysyłać z pełną prędkością, bo też mają swoje opłaty za obciążanie łącza.

Opublikowano

Ja tez miałem to samo nie działał mi czytnik lini i nie mogłem wybrać regionu Polska problem był w Roomie wgraj nowego Rooma Dev albo Stabil i bedzie po kłopocie

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...