Sloniu Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Siema wszystkim. Zaznaczę na wstępie, że nie miałem wczesniej problemów z telefonem, mam odblokowany bootloader, miałem miui polska, chciałem zrobić totalne czyszczenie, wrzuciłem na telefon rom z globalem miui i w twrp wziąłem czyszczenie wszytkiego łącznie z pamięcią wewnętrzą i rom zniknął, po wyłączeniu telefonu nie da się zrobić nic! fasboot nie działa, menu serwisowe nie działa. wrzuciłem rom na kartę pamięci ale nie mogę telefonu włączyć nawet. ktoś coś doradzi czy telefon na śmietnik? dzięki za szybką odpowiedź!
FromWP Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Jak się da uruchomić w fastboot to tak. Nie rozumiem dlaczego wpadłeś na pomysł instalacji globala przez twrp. Poczytaj lokalne kompendium wiedzy.
Sloniu Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 nie wiem co ja popierniczyłem w tym telefonie. udało mi się tylko fastboot uruchomić ale nie mogę wgrać twrp. chyba mi się zablokował bootloader...w tryb download nie chce mi wejśc mi flash nie widzi telefonu...
Rekomendowane odpowiedzi