doktor Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) proporcje sa 16:9... ale ja i tak uzywam tego trybu czyli ok 9mpx jedyne co mnie wkurza to ze po wyrzuceniu apek systemowych dalej sa widoczne w drawerze a po kliknieciu cos tam system sie sadzi zeby ignorowac :/ a tak to system rakieta jak dopracuja wszystkie bolączki to zdecydowanie to bedzie moj rom na stałe bo miui mnie juz meczy swoją ocieżałoscią i problemami z powiadomieniami Edytowane 4 Listopada 2016 przez doktor 1
miklo Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Dopracowany jest CM13.1 od TS. Polecam
BartyS Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 My tu piszemy o cm 14 a ty wyjeżdżasz z cm 13....
miklo Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Tak. Bo stabilny jest, a tego doktor oczekuje najwyraźniej. Sam przecież też Używam CM14.1.
doktor Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 nie jestem zadowolony z 13.1 bo starsznie mi zacinal nawet jak rozwijalem belke to przycinki, a probowalem na wiele sposobow to instalowac, rozne wersje instalowac i sie nie dalo uzywac. do tego wiele innych problemow mial ktore wykluczaly cm13 z uzytku dla mnie. konczmy oftop o cm13 bo temat jest o 14.1 a ten dziala dla mnie zdecydowanie lepiej
data17 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Tyle juz wersji tego cm14 ze zglupiec mozna
data17 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 tak 3 ale różne wydania, bo z tego co widzę to sie cofacie też na wydanie wcześniejsze..
ppmuzyk Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Jaki aparat do tej wersji bo mam camera better ale przy ustawieniu rozmiaru zdjęcia mi wywalaWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
miklo Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Do której wersji? Też lubię Better Camera, ale na rom AndropaX nie działa w ogóle.
ppmuzyk Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Acip 01112016Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
senq Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) 16 godzin temu, ppmuzyk napisał: Acip 01112016 Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka I jak się sprawdza system od ACIP? Jak z baterią? nadal Inne na początku listy? I jak jest w końcu z tą kamerą? Aktualnie korzystam z romu @AndropaX działa dobrze i stabilnie. Tylko ta wariująca bateria mi doskwiera. Nie wiem czy próbować innych wydań czy czekać na aktualizację. Edytowane 6 Listopada 2016 przez senq
miklo Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie wiem, co Wam w baterii u AndropaX nie pasuje. Ładowanie poprzedniej nocy. Spotify, dzwonienie, WhatsApp, Hangouts, Twitter, Opera, Tapatalk...
Antyhaker Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 https://cloud.mail.ru/public/6EPs/dmq2VjtzJ jakby to kogoś interesowało, to pojawił się nowy ROM od HnT (z dzisiejszego dnia) ^^
miklo Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Bez opisu, to mało kto chyba zaryzykuje Ja wciąż czekam na następny wypust AndropaX. Wolę naszego wspierać Zresztą ROM z 29/10 działa bardzo ok.
AndropaX Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Uprzedzając ubolewania na temat braku sieci team cyanogenmoda ostatnio mocno grzebał w telefonii. Trzeba usunąć:/data/data/com.android.dialer /data/data/com.android.providers.telephony /data/user_de/0/com.android.dialer /data/user_de/0/com.android.providers.telephonyI zrestartowaćWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1
AndropaX Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Dotyczy to Romów 04.11 i nowszych jeśli się robi dirty flash.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
nosteres Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Akurat dzisiaj nowa wersje jak mam awarie łączą internetowego :/ ehh
Antyhaker Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, miklo napisał: Bez opisu, to mało kto chyba zaryzykuje Ja wciąż czekam na następny wypust AndropaX. Wolę naszego wspierać Zresztą ROM z 29/10 działa bardzo ok. Tzn. co znaczy, że bez opisu i jakie tu ryzyko niby? http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=697094&st=1420#entry53848028 <<<< źrodło, skoro tak bardzo Cię to ciekawi EDIT. W ogóle to wrzuciłem i wsio działa, choć brakuje mi smaczków z AICP (o których wspominałem wcześniej) :s Edytowane 6 Listopada 2016 przez Antyhaker
miklo Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Np niedziałający aparat był bez wątpienia smaczkiem
miklo Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 I statystyki z wczoraj. Rom AndropaX. Telefon działał dwa dni.
Antyhaker Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) 5 godzin temu, miklo napisał: Np niedziałający aparat był bez wątpienia smaczkiem Wiesz, niektórym działał - zresztą, przecież nie o to chodzi. Te smaczki przeważały u mnie nad niedziałającym aparatem, z którego i tak nie korzystałem. Liczę na to, że niebawem pojawi się nowszy AICP EDIT. Na 4PDA pojawił się ROM od AndropaX >>> https://yadi.sk/d/_n_crCb-yByfx (5.11). Edytowane 7 Listopada 2016 przez Antyhaker
data17 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 To niech już działa wszystko Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
miklo Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Wrzuciłem nowy rom od AndropaX. Na oko jest jak było, tylko mi w końcu działa Better Camera Świetnie.
data17 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 A co nie działa dioda?Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
miklo Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 W rom AndropaX dioda działała i teraz nadal działa
nosteres Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 wreszcie udało mi się coś pobrać dzisiaj do testu wrzucam najnowszy HnT jak mi uruchomia znów nieszczęsną Netie będe testował reszte dobrze że w cm14.1 działa hotspot wifi
Antyhaker Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) I jak wrażenia? Ja ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń, choć spadki wydajności się momentami zdarzają. Czekam na RR od AndropaX i będę wniebowzięty - brakuje mi w CM pewnych opcji konfiguracyjnych xP Edytowane 7 Listopada 2016 przez Antyhaker
miklo Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 #AndropaX ROM A mi się znowu Better Camera wywala No nic.
nosteres Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 sorki ale dopiero dzisiaj zapodałem rom HnT może do tej porty ktoś już zdążył przetestować i podzieli się wrażeniami ?? a jak AndropaX??
senq Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) 34 minuty temu, nosteres napisał: sorki ale dopiero dzisiaj zapodałem rom HnT może do tej porty ktoś już zdążył przetestować i podzieli się wrażeniami ?? a jak AndropaX?? Korzystam z AndropaX od dwóch dni, ale wczoraj robiłem czystą instalację. Na razie bateria zdaje się stabilniej zachowywać i oszczędnie, ale to muszę jeszcze zweryfikować. Odkryłem, ze działają profile wydajności- w sumie już wcześniej działały i nie mam już problemu ze spadkami wydajności w przeglądarce (profil szybki). Telefon jest tak samo szybki jak wcześniej. Raz mi nie wybudził się ekran po skończonej rozmowie- to było przed czystą instalacją. I dzisiaj, gwałtownie stracił zasięg po rozmowie ale natychmiast odzyskał. Ogólnie pełna stabilność nawet chyba lepsza niż na miui :D. Co do baterii to dodam: rano odłączony cały dzień pracy jako normalny telefon plus trochę internetu po LTE, 51min ekranu i mam w tym momencie 74% baterii. Więc zdaje się nieźle. Edytowane 8 Listopada 2016 przez senq 1
nosteres Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 no to nic testuje tego HnT i jak nie wypali to wiem na co się przerzucić
Antyhaker Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja tam siedzę na HnT i jak na razie zero większych problemów.
data17 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 A potrafi się wam system zresetować? Bo ja tam mam w cm 13.1Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi