Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

proporcje sa 16:9... ale ja i tak uzywam tego trybu czyli ok 9mpx

jedyne co mnie wkurza to ze po wyrzuceniu apek systemowych dalej sa widoczne w drawerze a po kliknieciu cos tam system sie sadzi zeby ignorowac :/

a tak to system rakieta :) jak dopracuja wszystkie bolączki to zdecydowanie to bedzie moj rom na stałe bo miui mnie juz meczy swoją ocieżałoscią i problemami z powiadomieniami

Edytowane przez doktor
  • Like 1
Opublikowano

nie jestem zadowolony z 13.1 bo starsznie mi zacinal nawet jak rozwijalem belke to przycinki, a probowalem na wiele sposobow to instalowac, rozne wersje instalowac i sie nie dalo uzywac. do tego wiele innych problemow mial ktore wykluczaly cm13 z uzytku dla mnie.

konczmy oftop o cm13 bo temat jest o 14.1 a ten dziala dla mnie zdecydowanie lepiej :)

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, ppmuzyk napisał:

Acip 01112016

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

I jak się sprawdza system od ACIP? Jak z baterią? nadal Inne na początku listy? I jak jest w końcu z tą kamerą?

Aktualnie korzystam z romu @AndropaX działa dobrze i stabilnie. Tylko ta wariująca bateria mi doskwiera. Nie wiem czy próbować innych wydań czy czekać na aktualizację.

Edytowane przez senq
Opublikowano

Nie wiem, co Wam w baterii u AndropaX nie pasuje. Ładowanie poprzedniej nocy.

73e7e2b6634445ee0d131981c86b404d.jpg
fd3969aaf0588bc0ab4c8a26f9c9b5c4.jpg
b47bb060d10e291c05c0ec5f15375361.jpg

Spotify, dzwonienie, WhatsApp, Hangouts, Twitter, Opera, Tapatalk...

Opublikowano

Bez opisu, to mało kto chyba zaryzykuje ;-) Ja wciąż czekam na następny wypust AndropaX. Wolę naszego wspierać :D Zresztą ROM z 29/10 działa bardzo ok.

Opublikowano

Uprzedzając ubolewania na temat braku sieci team cyanogenmoda ostatnio mocno grzebał w telefonii. Trzeba usunąć:
/data/data/com.android.dialer
/data/data/com.android.providers.telephony
/data/user_de/0/com.android.dialer
/data/user_de/0/com.android.providers.telephony
I zrestartować

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, miklo napisał:

Bez opisu, to mało kto chyba zaryzykuje ;-) Ja wciąż czekam na następny wypust AndropaX. Wolę naszego wspierać :D Zresztą ROM z 29/10 działa bardzo ok.

Tzn. co znaczy, że bez opisu i jakie tu ryzyko niby? :P

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=697094&st=1420#entry53848028 <<<< źrodło, skoro tak bardzo Cię to ciekawi :D

EDIT. W ogóle to wrzuciłem i wsio działa, choć brakuje mi smaczków z AICP (o których wspominałem wcześniej) :s

Edytowane przez Antyhaker
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, miklo napisał:

Np niedziałający aparat był bez wątpienia smaczkiem :)

Wiesz, niektórym działał - zresztą, przecież nie o to chodzi. Te smaczki przeważały u mnie nad niedziałającym aparatem, z którego i tak nie korzystałem. Liczę na to, że niebawem pojawi się nowszy AICP :P

EDIT. Na 4PDA pojawił się ROM od AndropaX >>> https://yadi.sk/d/_n_crCb-yByfx (5.11).

Opublikowano

wreszcie udało mi się coś pobrać :D dzisiaj do testu wrzucam najnowszy HnT ;) jak mi uruchomia znów nieszczęsną Netie będe testował reszte :P dobrze że w cm14.1 działa hotspot wifi :D 

Opublikowano (edytowane)

I jak wrażenia? Ja ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń, choć spadki wydajności się momentami zdarzają. Czekam na RR od AndropaX i będę wniebowzięty - brakuje mi w CM pewnych opcji konfiguracyjnych xP

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, nosteres napisał:

sorki ale dopiero dzisiaj zapodałem rom HnT ;) może do tej porty ktoś już zdążył przetestować i podzieli się wrażeniami ??  a jak AndropaX??

Korzystam z AndropaX od dwóch dni, ale wczoraj robiłem czystą instalację. Na razie bateria zdaje się stabilniej zachowywać i oszczędnie, ale to muszę jeszcze zweryfikować. Odkryłem, ze działają profile wydajności- w sumie już wcześniej działały i nie mam już problemu ze spadkami wydajności w przeglądarce (profil szybki). Telefon jest tak samo szybki jak wcześniej. Raz mi nie wybudził się ekran po skończonej rozmowie- to było przed czystą instalacją. I dzisiaj, gwałtownie stracił zasięg po rozmowie ale natychmiast odzyskał. Ogólnie pełna stabilność nawet chyba lepsza niż na miui :D. Co do baterii to dodam: rano odłączony cały dzień pracy jako normalny telefon plus trochę internetu po LTE, 51min ekranu i mam w tym momencie 74% baterii. Więc zdaje się nieźle.

Edytowane przez senq
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...