miklo Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Dawajcie raport taktyczny Na razie z mojej strony brak ruchu, ale poczytałbym
nosteres Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 po prostu telefon szybko się uruchamia wiadomo pierwsze uruchomienie troszkę trwa ponoć w antutu wyciska 76k ale cyferki nie są ważne i zobaczę jak to się ma do baterii. Rom działa dość dobrze uruchamiałem już większość apek i zero FC. Rom jest bardzo dynamiczny. nie wiem co chcecie abym sprawdził
Gość Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 sprawdź jakiego ma ustawionego gubernatora od procesora skoro jest taki rześki Wysłane z mojego Mi-4c
Gość Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 szkoda że ci wszyscy co tak gotują te ROM y nie zrobią czegoś wspólnie, myślę że mogło by wyjść coś fajnego Wysłane z mojego Mi-4c
Antyhaker Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 50 minut temu, nosteres napisał: po prostu telefon szybko się uruchamia wiadomo pierwsze uruchomienie troszkę trwa ponoć w antutu wyciska 76k ale cyferki nie są ważne i zobaczę jak to się ma do baterii. Rom działa dość dobrze uruchamiałem już większość apek i zero FC. Rom jest bardzo dynamiczny. nie wiem co chcecie abym sprawdził Wiesz, prędkość uruchamiania to pikuś, bo jak często restartuje fona? ^^ Bardziej mnie ciekawi czas pracy na jednym ładowaniu, o czym zapewne dopiero jutro się przekonam.
nosteres Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 no wiem ze restart telefonu to ostateczność ale chodzi mi o to że sam ten fakt cieszy że ktoś coś robi że każda wersja przynosi jakieś rezultaty i my możemy z tego korzystać 1
Antyhaker Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Mi obecnie najbardziej zależy na baterii, bo cała reszta działa znacznie lepiej niż oczekiwałem ^^
nosteres Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 o baterii jutro ładowanie przez noc a w dzień użytkowanie i zobaczymy co z tego wyjdzie
Antyhaker Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Tyle to i ja wiem, sam tak zrobię EDIT. Po raz kolejny nie zawiodłem się na tym AICP. Jeszcze na 7.0 był to jedyny ROM, który w ogóle mi działał, tak teraz jest najlepszy z tych obecnie dostępnych. Daje dostęp do największej ilości dodatkowych funkcji (głównie chodzi mi o przełączniki w centrum powiadomień), zachowano (moim zdaniem) ładną, niebieską kolorystykę znaną z nowego Google Pixel (i kilka specyficznych dla niego ustawień). Zapewne jutro dowiem się jak bateria będzie się sprawować, ale sama wydajność wydaje się być dobra - no ale to też wyjdzie w praniu. EDIT2. W dalszym ciągu brakuje mi szybkiego dostępu do profili systemu + znalazłem mały błąd. Otóż jeśli ktoś będzie chciał korzystać z wyświetlanych na ekranie klawiszy, to raczej będzie musiał sobie odpuścić - niby to działa, ale ma problemy w niektórych aplikacjach. EDIT3. Jeśli dla kogoś to jest ważne, to nie działa wbudowana aplikacja aparatu i chyba każda inna Edytowane 2 Listopada 2016 przez Antyhaker
Miekki Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 No niestety muszę potwierdzić, że aparat na najnowszym AICP uruchomić się nie da :/
Antyhaker Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Mi to akurat lotto - przeczekam, bo cała reszta mi jak najbardziej odpowiada.
atomrat Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 U mnie aparat działa cyka fotki jak ta lala.tylko zastanawia mnie czemu jest cm12.1 ale możliwe że autor Aicp zapomniał tego zmienićWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Bo to nie jest CM12.1, tylko AICP 12.1 Na Androidzie 7.0 miał ten ROM numer 12. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Antyhaker
atomrat Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Tak czy owak u mnie działa narazie wszystkoWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
don_kamillo Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 18 godzin temu, nosteres napisał: nie wiem co chcecie abym sprawdził Ja, klasycznie, prosiłbym o sprawdzenie aparatu. Długość czasu naświetlania, RAW i jakieś sample
Miekki Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 2 godziny temu, atomrat napisał: U mnie aparat działa cyka fotki jak ta lala.tylko zastanawia mnie czemu jest cm12.1 ale możliwe że autor Aicp zapomniał tego zmienić Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Zapewne to kwestia Hardware'owa. No nic - trzeba czekać Aktualnie siedzę na CM14.1 od @AndropaX i jedyne co mi doskwiera to konieczność wyłączania debugowania USB gdy chcemy wrzucić coś na telefon, bo komputer nie wykrywa pamieć telefonu
miklo Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja, klasycznie, prosiłbym o sprawdzenie aparatu. Długość czasu naświetlania, RAW i jakieś sample Raw zrzuca FreeDCam.
atomrat Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 A zobacz czy jak masz włączone debugowanie to nie jest ustawione na tylko ładowanie.zaraz ci zrobie screena gdzie to jest w tych opcjachopcja wybierz konfiguracje usb czy nie jest na tylko ładowanieWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Miekki Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Ustawione MTP, komputer widzi telefon, ale pamięć pokazuje się dopiero po wyłączeniu debugowania. Sprawdziłem na komputerze z W8.1 sterownikami ADB i na laptopie z W10- na obu jest tak samo. Edit. Dodam, że po wyłączeniu debugowania nie pojawia mi się pamięć, tylko muszę odłączyć i podłączyć kabel, a następnie znowu ustawić na MTP (samo się przestawia na tryb ładowania po odpięciu) Edytowane 3 Listopada 2016 przez Miekki
nosteres Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 testowałem od wczoraj tego AICP i nie wiem czemu ale w ciągu dnia 2 razy zdarzyły mi się restarty telefonu... jak wczoraj przez cały wieczór się nim bawiłem to nic się nie działo a dzisiaj to wręcz tragedia przed godzina wysypywały mi się same FC aplikacji typu snapchat czy chrome... i jeszcze co jakiś czas po dłuższym zablokowaniu telefonu czarny ekran i zero reakcji.... przesiadka na coś innego
Antyhaker Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 U mnie na razie bez takich problemów. Na razie zostaję z nim.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
atomrat Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie i panie jak narazie byłem świadkiem 2 restartów.jeden gdy był odpalony YT i miało wyskoczyć okno z niskim poziomem baterii a następny jak telefon leżał Rom Aicp 11.01Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
miklo Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Może przy takich info podawajmy, który rom, bo się można już pogubić, kto co aktualnie męczy
nosteres Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 20 godzin temu, Antyhaker napisał: U mnie na razie bez takich problemów. Na razie zostaję z nim. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka No to jestem mega zdziwiony ja zawsze wgrywam rom. Full wipe więc jak to może być ze ja miałem problemy a Ty nie ;pp poczekam na kolejne wersje
Antyhaker Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Meh, ja pierwszy ROM wrzuciłem od AndropaX z 27.10, potem z 29.10, następnie HnT z 31.10, a obecnie AICP z 1.11 i za każdym razem robiłem "dirty flash" xP Da się? Da Edytowane 4 Listopada 2016 przez Antyhaker
nosteres Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Rozwaliłeś system ;pp też zacznę to praktykować ;p
Antyhaker Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 No właśnie nie rozwaliłem Póki działa to nie ruszam - to wszystko i tak jest CM14.1, więc zwykłe czyszczenie Dalvik / ART w moim odczuciu załatwia sprawę. Czyszczenie partycji z danymi to ostateczność.
GanjaMafia Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 nosteres'owi chyba chodziło o takie powiedzenie "rozwaliłeś system"
doktor Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 wgralem HnT i wszystko pieknie smiga aparat dziala tylko gps jakos sygnal kuleje w porownaniu do MIUI
nosteres Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 16 minut temu, GanjaMafia napisał: nosteres'owi chyba chodziło o takie powiedzenie "rozwaliłeś system" Dokładnie tak ;D
Antyhaker Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) 55 minut temu, GanjaMafia napisał: nosteres'owi chyba chodziło o takie powiedzenie "rozwaliłeś system" Bez przesady, wiem o co mu chodziło Kurde, daliby coś nowego bo nudą wieje :s Edytowane 4 Listopada 2016 przez Antyhaker
miklo Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 wgralem HnT i wszystko pieknie smiga aparat dziala tylko gps jakos sygnal kuleje w porownaniu do MIUIA czy obraz w aplikacji aparatu ma odpowiednie proporcje? W rom AndropaX niestety nie. Niezależnie, jakie proporcje wybierzemy w menu podgląd jest 16:9. Zdjęcia robi ok i z ustawionymi proporcjami, ale w czasie robienia zdjęcia widzisz te cholerne 16:9.
Antyhaker Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zamiast narzekać ciesz się, że w ogóle Ci działa. Inni nie mają tyle szczęścia xPWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi