miklo Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Ja używam BlackBerry Launcher. Gestem nad ikoną aplikacji z pulpitu wywołuje się widgety. Bardzo praktyczne. Można szybko podejrzeć np maile i szybko napisać nowego.
nosteres Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Dlatego tak wspomniałem o pixelku bo tylko na andku 7.1 pixelek ma tę opcję ;p
miklo Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Spoko. Co do szybkiego ładowania - chyba rzeczywiście nie działa. Dla mnie, to nie problem, bo ładowanie robię w nocy.
Antyhaker Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 4 godziny temu, nosteres napisał: Dlatego tak wspomniałem o pixelku bo tylko na andku 7.1 pixelek ma tę opcję ;p To nie kwestia launchera, a Androida - jeśli mówimy o natywnym wsparciu. Na Google Now Launcher również one działają ^^ 1
AndropaX Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Nie wiem skąd żeście to wzięli...Pamiętajcie że QC ma swoje fazy i natężenie w trakcie ładowania jest zmienne.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
miklo Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Na XDA skarżą się na słabo działające WiFi. Nie mam routera 5ghz, ale na standardzie chodzi jak złoto. Stabilnie, nie zrywa. Nie wiem, o co im chodzi.
Gość Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Chodzi o to żeby taki ROM wgrać i zrobić full wipe. Jeśli wygrywają to na inny CM bez wipe to mogą mieć różne przypadłości.Wysłane z mojego Mi-4c
Gość Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 To przecież oczywiste. Nie dla wszystkich to takie oczywiste a potem całe fora narzekania że coś nie działa.Wysłane z mojego Mi-4c
nosteres Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 2 godziny temu, AndropaX napisał: Nie wiem skąd żeście to wzięli... Pamiętajcie że QC ma swoje fazy i natężenie w trakcie ładowania jest zmienne. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Wybacz AndropaX QC działa jak należy... Ampere uruchomiłem mając już 95% baterii i może dlatego pokazywało tak niskie natężenie... dopiero dzisiaj w tej chwili mogłem sprawdzić jak jest mając rozładowaną baterie Co do wipe zawsze instalując jakikolwiek rom robie full wipe nauczyłem się już na poprzednich telefonach i jakoś nigdy nie miałem problemów. Widzę że dodałeś kilka zarządców cpu ?? orientujesz się może który będzie najmniej bateriożerny ???
AndropaX Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Najmniej bateriożerny jest oczywiście powersave, ale gwarantuje że na nim nie wytrzymasz minuty...
nosteres Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 To już zdążyłem sprawdzić ;p chodzi mi raczej o coś typu w miarę dobry stan baterii i komfort użytkowania
Antyhaker Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Najmniej bateriożerny jest oczywiście powersave, ale gwarantuje że na nim nie wytrzymasz minuty...Ja siedzę na tym trybie i nie czuję różnicy, ani w wydajności, ani w czasie pracy na baterii.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
nosteres Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Chodzi Ci o tryb w ustawienia/ bateria ?? Jeśli tak to nie mówimy o tym samym ;p
Antyhaker Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 A dobra, nie doczytałem. Piszecie o zarządzaniu procesorem.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
miklo Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Aplikacja aparatu na babola. Nie ma znaczenia, jakie proporcje obrazu ustawię. Podgląd jest zawsze 16:9.
Antyhaker Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 W ogóle ktoś się orientuje, dlaczego pozycja "Inne" widnieje na samej górze w zużyciu baterii? :s Mało tego, w moim przypadku odpowiada za aż 34%, gdzie druga pozycja (ekran) to jedyne 16% o.O
Dario Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 U mnie po paru zmianach w ustawieniach aparatu, ten odmówił posłuszeństwa. Poza tym super. Pobawiłem się, gaapsy pico nie namieszały.Dziękuję.Mi4c
miklo Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Pewnie Camera2 ustawiłeś. Wyczyść pamięć podręczną aplikacji aparat i będzie jak nowy.
Dario Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Dzięki. Spróbuję przy następnej próbie, bo wróciłem do MIUI.PozdrMi4c
miklo Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Z ciekawości włączyłem klawiaturę AOSP. Chyba nie ma polskiego słownika. Tzn język polski na liście jest, ale pisać się w zasadzie nie da. To tak na marginesie. EDIT: Doczytałem, że to zaszyfrowane słowniki. Nie było tematu.
senq Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Czasami telefon strasznie zwalnia, działa włączony tylko jeden mały rdzeń, i jeden duży który w ogóle nie przyspiesza. Wcześniej myślałem że to sprawa oszczędzania energii przy niskim stanie baterii, ale teraz mam poniżej 20% i działa normalnie. Nie wiem czy jaki jakieś skrypty od oszczędzania energii sobie nie radzą. Poza tym też w wykresie baterii mam "inne" ponad 30%, telefon lubi się wyłączyć przy 15% baterii. System ma bardzo mało wacelockow i jest bardzo przewidywalny. Więc super robota
data17 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Może trzeba znaleść optymalne ustawienia przy zarzadzaniu procesorem i bateria i bedzie dzialac testujcie wszystko
Antyhaker Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 U mnie te same problemy z baterią i procesorem, dlatego przerzuciłem się na ROM od HnT - zdecydowanie lepiej.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
miklo Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Mi przymulił kilka razy lekko, ale bez dramatów. Z baterią nie wiem, o co chodzi. SOT mniej więcej podobny do CM13.
nosteres Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) 19 minut temu, Antyhaker napisał: U mnie te same problemy z baterią i procesorem, dlatego przerzuciłem się na ROM od HnT - zdecydowanie lepiej. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka u mnie bateria też coś szybciej uciekała i do tego miałem problemy z wifi :/ rozłączało mi co jakiś czas połączenie... na Hnt wszystko ok tylko znów prędkość wifi jakoś dziwnie niska :/ próbuje dzisiaj AICP link dodany w pierwszym poście Edytowane 2 Listopada 2016 przez nosteres
miklo Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Mi się chyba nie chce kombinować. Na razie zostaję. Spoko da się używać. Zobaczę jutro w pracy, jak się będzie spisywać. Ciekawe, czy AndropaX knuje jakiś update
spluwicho Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 jak długo łapie wam telefon fixa gps w pomieszczeniu?
nosteres Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 wszystko zależy od pomieszczenia, architektura tutaj daje różne efekty jak wiesz grubość murów stropów... jaki dach. Czy ktoś mieszka na parterze czy na Ntym piętrze więc to raczej pytanie dziwne
Antyhaker Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Ahh, też sprawdzę tego AICP - cudów nie oczekuję, ale może ...
nosteres Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 już sam rozruch zaskakuje wciska wręcz w fotel
senq Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 1 minutę temu, nosteres napisał: już sam rozruch zaskakuje wciska wręcz w fotel Dlaczego? Dawaj recenzje
Rekomendowane odpowiedzi