Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja używam BlackBerry Launcher. Gestem nad ikoną aplikacji z pulpitu wywołuje się widgety. Bardzo praktyczne. Można szybko podejrzeć np maile i szybko napisać nowego.

Opublikowano
4 godziny temu, nosteres napisał:

Dlatego tak wspomniałem o pixelku bo tylko na andku 7.1 pixelek ma tę opcję ;p

To nie kwestia launchera, a Androida - jeśli mówimy o natywnym wsparciu. Na Google Now Launcher również one działają ^^

• Like 1
Opublikowano

Nie wiem skąd żeście to wzięli...
85ea76dd24ce4b277869536391ec0e9e.jpg
Pamiętajcie że QC ma swoje fazy i natężenie w trakcie ładowania jest zmienne.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chodzi o to żeby taki ROM wgrać i zrobić full wipe. Jeśli wygrywają to na inny CM bez wipe to mogą mieć różne przypadłości.

Wysłane z mojego Mi-4c

Opublikowano
To przecież oczywiste.

Nie dla wszystkich to takie oczywiste a potem całe fora narzekania że coś nie działa.

Wysłane z mojego Mi-4c

Opublikowano
2 godziny temu, AndropaX napisał:

Nie wiem skąd żeście to wzięli...

Pamiętajcie że QC ma swoje fazy i natężenie w trakcie ładowania jest zmienne.

Wybacz AndropaX QC działa jak należy... Ampere uruchomiłem mając już 95% baterii i może dlatego pokazywało tak niskie natężenie... dopiero dzisiaj w tej chwili mogłem sprawdzić jak jest mając rozładowaną baterie ;) Co do wipe zawsze instalując jakikolwiek rom robie  full wipe nauczyłem się już na poprzednich telefonach i jakoś nigdy nie miałem problemów. Widzę że dodałeś kilka zarządców cpu ?? orientujesz się może który będzie najmniej bateriożerny ???

Opublikowano
Najmniej bateriożerny jest oczywiście powersave, ale gwarantuje że na nim nie wytrzymasz minuty...

Ja siedzę na tym trybie i nie czuję różnicy, ani w wydajności, ani w czasie pracy na baterii.

Opublikowano

W ogóle ktoś się orientuje, dlaczego pozycja "Inne" widnieje na samej górze w zużyciu baterii? :s Mało tego, w moim przypadku odpowiada za aż 34%, gdzie druga pozycja (ekran) to jedyne 16% o.O

Opublikowano

U mnie po paru zmianach w ustawieniach aparatu, ten odmówił posłuszeństwa. Poza tym super. Pobawiłem się, gaapsy pico nie namieszały.
Dziękuję.

Mi4c

Opublikowano

Z ciekawości włączyłem klawiaturę AOSP. Chyba nie ma polskiego słownika. Tzn język polski na liście jest, ale pisać się w zasadzie nie da. To tak na marginesie.

EDIT: Doczytałem, że to zaszyfrowane słowniki. Nie było tematu.
Opublikowano

Czasami telefon strasznie zwalnia, działa włączony tylko jeden mały rdzeń, i jeden duży który w ogóle nie przyspiesza. Wcześniej myślałem że to sprawa oszczędzania energii przy niskim stanie baterii, ale teraz mam poniżej 20% i działa normalnie. Nie wiem czy jaki jakieś skrypty od oszczędzania energii sobie nie radzą. Poza tym też w wykresie baterii mam "inne" ponad 30%, telefon lubi się wyłączyć przy 15% baterii. System ma bardzo mało wacelockow i jest bardzo przewidywalny. Więc super robota

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Antyhaker napisał:

U mnie te same problemy z baterią i procesorem, dlatego przerzuciłem się na ROM od HnT - zdecydowanie lepiej.

u mnie bateria też coś szybciej uciekała i do tego miałem problemy z wifi :/ rozłączało mi co jakiś czas połączenie... na Hnt wszystko ok tylko znów prędkość wifi jakoś dziwnie niska :/ próbuje dzisiaj AICP link dodany w pierwszym poście

Edytowane przez nosteres
Opublikowano

Mi się chyba nie chce kombinować. Na razie zostaję. Spoko da się używać. Zobaczę jutro w pracy, jak się będzie spisywać. Ciekawe, czy AndropaX knuje jakiś update ;)

Opublikowano

wszystko zależy od pomieszczenia, architektura tutaj daje różne efekty jak wiesz grubość murów stropów... jaki dach. Czy ktoś mieszka na parterze czy na Ntym piętrze;) więc to raczej pytanie dziwne ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...