senq Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 1 minutę temu, slimozis napisał: może jest ustawione "nie zachowuj działań" Wysłane z mojego Mi-4c Nie nie jest, mam standardowe ustawienia.
Antyhaker Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 2 godziny temu, senq napisał: Instalował którą wersję z wczoraj? @AndropaX jakie zmiany? Link jest w wątku na xda Co do wersji z 27 to strasznie kiepsko bateria trzyma, co mnie dziwi, bo dużo dobrego się naczytałem o cm14. Jak zrobić żeby móc pobierać większe pliki bez zatrzymywania pobieranie przez android. I Strasznie szybko są ubijane aplikacje, właściwie wchodząc do chrome co jakąś chwilę wczytuje mi się od nowa U mnie bateria trzyma bardzo dobrze, choć minęła zaledwie doba, więc też za wiele napisać nie mogę. Aplikacje trzymane w pamięci są znacznie dłużej niż na MIUI.
Rafciu Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) aktualnie siedzę na Team Superluminal's CM13 i zastanawiam się czy warto przechodzić czy może ktoś doradzić i wskazać znaczne różnice ? jakie gappsy zainstalować jak coś do tego CM14 ? Edytowane 30 Października 2016 przez Rafciu
senq Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 @Antyhaker Kurcze nie wiem, robiłem czystą instalację, Telefon dość mocno się grzał przy prostych operacjach. Teraz wgrałem dzisiejszą aktualizacje i zobaczę, może będzie lepiej..
Rafciu Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 9 minut temu, senq napisał: @Antyhaker Kurcze nie wiem, robiłem czystą instalację, Telefon dość mocno się grzał przy prostych operacjach. Teraz wgrałem dzisiejszą aktualizacje i zobaczę, może będzie lepiej.. mógł byś podać linka do tej najnowszej wersji ?
miklo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Statystyki baterii wrzucałem w wątku. Według mnie jest ok.
senq Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) 9 minut temu, Rafciu napisał: mógł byś podać linka do tej najnowszej wersji ? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=69373620&postcount=20 Narazie zauważyłem, że jest już opcja uruchom ponownie w menu. Edytowane 30 Października 2016 przez senq 1
Rafciu Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 2 minuty temu, senq napisał: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=69373620&postcount=20 super wielkie dzięki a skąd najnowsze gapss czy mogę wgrać te co mam do CM 13.1 ?
senq Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 6 minut temu, Rafciu napisał: super wielkie dzięki a skąd najnowsze gapss czy mogę wgrać te co mam do CM 13.1 ? Nie gappsy muszą być do 7.1 np: http://opengapps.org/ Ale opcja dzielonego ekranu jest /ciach/ Teraz to można oglądać youtube.
Antyhaker Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 super wielkie dzięki a skąd najnowsze gapss czy mogę wgrać te co mam do CM 13.1 ?Od siebie polecam OpenGapps w wersji Pico, gdyż inne powodują błędy. Ofc ARM64 i dla odpowiedniego Androida.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rafciu Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 kurcze które gapssy mam ściągnąć bo już się gubię
miklo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Ja również używam Pico z OpenGapps. Wszystko można sobie ewentualnie potem ze sklepu dociągnąć (search, gmail, klawiatura, kalendarz itp itd). Ja doinstalowałem GMail, klawiatura, kalendarz, zdjęcia, HangOuts i nie ma żadnych problemów. Z problemów - wywala mi się Better Camera. Nie da się zdjęcia zrobić. Nie wiem, na ile jest to problem tej kompilacji, a na ile Andka 7.1 w ogóle Edytowane 30 Października 2016 przez miklo
data17 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 A z tym wył rdzeniem to prawda? Zróbcie test w antutu Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
miklo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Nie zwracam uwagi na cyferki. Chodzi płynnie.
senq Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) 4 godziny temu, data17 napisał: A z tym wył rdzeniem to prawda? Zróbcie test w antutu Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Wszystkie rdzenie się dynamicznie włączają i wyłączają. Nie widziałam jeszcze 2 dużych rdzeni włączonych(równocześnie). System jest bardzo płynny i responsywny. Antuty 70k Wskaźnik baterii: telefon wyłączył się przy 15% (w ogóle przy 20% włącza się tryb oszczędzania baterii przez który telefon jest niemal nieużywalny), później po podpięciu ładowarki od razu pokazało mi się 30% baterii Edytowane 30 Października 2016 przez senq
nosteres Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 ale się rozpisaliście 3 dni mnie nie ma i taka dyskusja po takiej przerwie sam się w końcu biorę za testy 1
miklo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 A zapodał ktoś ten dzisiejszy wypust 7.1? I jakie wrażenia? (jeśli tak).
nosteres Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 patrząc na rozmiar pliku AndropaX i Hikari odnosze wrażenie że to ten sam plik tylko ewentualnie zmieniony buildprop dla nazwy romu oczywiście mogę się mylić jeśli właśnie ktoś to dzisiaj testował niech się wypowie który lepszy ewentualnie jest jeszcze acip 12.1 z andka 7.1
miklo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 To nieźle jestem do tyłu Na razie się nie bawię. Zostaję na 1 wypuście naszego kolegi. Działa całkiem spoko. Chyba, że drugi wypust można zapodać na pierwszy bez wipe. Ale pewnie lepiej nie.
AndropaX Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 16 minut temu, nosteres napisał: patrząc na rozmiar pliku AndropaX i Hikari odnosze wrażenie że to ten sam plik tylko ewentualnie zmieniony buildprop dla nazwy romu oczywiście mogę się mylić jeśli właśnie ktoś to dzisiaj testował niech się wypowie który lepszy ewentualnie jest jeszcze acip 12.1 z andka 7.1 No to że zżyna z mojego githuba to jedno, drugie to to że nie robię takiego syfu jak on z np. domyślnie włączoną instalacją aplikacji z nieznanych źródeł i debugowaniem bez zabezpieczeń. Ja to traktuje jako przejściowe testy przed RR N, nie chcecie to nie, nie będę zmuszał...
miklo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Ja chcę. Pisałem przecież Co poprawiłeś w nowszym wypuście? Ten pierwszy jest całkiem ok i nie chce mi się babrać, jeśli w sumie nic nie zyskam
nosteres Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, AndropaX napisał: No to że zżyna z mojego githuba to jedno, drugie to to że nie robię takiego syfu jak on z np. domyślnie włączoną instalacją aplikacji z nieznanych źródeł i debugowaniem bez zabezpieczeń. Ja to traktuje jako przejściowe testy przed RR N, nie chcecie to nie, nie będę zmuszał... nie napisałem tego z myślą urażenia Ciebie a poza tym pobieram już rom zrobiony przez Ciebie wole promować kolegów z mojego kraju także działaj czekam na kolejne wersje. Jeszcze powiedz czy gapps w wersji mini nie będą sprawiać problemów ?? Edytowane 30 Października 2016 przez nosteres
miklo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Najbezpieczniej zapodać pico. 1
senq Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Z zauważonych błędów: Nie działa przesyłanie ekranu. Niby się łączy ale samego obrazu nie wysyła. Trochę chyba procesor jest za nisko ustawiony, bo w chrome my czasami mocy brakuje. sam system śmiga jak szalony.
spluwicho Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Mi nie działa internet mobilny zmieniam rodzaj sieci ale bez efektu mowa o bildzie z 10.29
Antyhaker Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 To nieźle jestem do tyłu Na razie się nie bawię. Zostaję na 1 wypuście naszego kolegi. Działa całkiem spoko. Chyba, że drugi wypust można zapodać na pierwszy bez wipe. Ale pewnie lepiej nie. Ja wrzuciłem bez wipe, bo i po co ono w tym przypadku? Wszystko działa jak należy i jak na razie brak jakichkolwiek problemów. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Poza tym, ze wyeliminowano kilka błędów? ^^ Funkcjonalnie nie bardzo, po prostu zaczęło działać to, co wcześniej nie chciało.
miklo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Ok. To mi wystarczy. Wrzucam Dzięki. To świetny ROM, póki co.
miklo Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Po instalacji widać od razu dwie poprawki - procent baterii na status bar i poprawione menu reboot. Świetnie
Antyhaker Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Świetny? Jak na razie najlepszy i co zabawniejsze, o wiele lepszy od stabilnego MIUI Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
nosteres Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Pixel launcher miażdży z rozwijanym menu przy skròtach aplikacji ;D ktoś pisał że dane mobilne nie działają wszystko działa Polak potrafi ;p Gapps micro nie powodują problemów Jedynie martwi mnie szybkie ładowanie które chyba nie działa :/ aplikacja ampere pokazuje prąd ładowania 550 mah :/ o wiele za nisko Edytowane 31 Października 2016 przez nosteres
Rekomendowane odpowiedzi