Endriu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Mam aplikację Facebooka oraz Messenger. Moje pytania są następujące: Czy bez Messengera (gdybym go odinstalował) jest jakiś sposób, aby otrzymywać powiadomienia z aplikacją działającą w tle, a nie otwartą ? (czyli po prostu jakiś widget albo ustawienie, dzięki którego będę dostawał powiadomienia jak np. SMS gdy ktoś skomentuje coś, albo wyśle PW). Jeśli Messenger jest koniecznością otrzymywania powiadomień w czasie rzeczywistym, to czy jest możliwość włączenia w nim rotacji ekranu, bo kurcze w pionie nie idzie szybko i precyzyjnie pisać ?
Lalo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na Facebooku da się ustawić powiadomienia sms. Włącz rotację w systemie. U mnie normalnie rotacja w Messenger działa. Wysłane z mojego MI 2A przy użyciu Tapatalka
Endriu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2014 Mi nie chodzi o powiadomienia SMS, lecz zwykłe bezpośrednio z FB Rotację mam oczywiście włączoną i wszędzie działa, zaś na MG nie chce.
Lalo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Mi nie chodzi o powiadomienia SMS, lecz zwykłe bezpośrednio z FB Rotację mam oczywiście włączoną i wszędzie działa, zaś na MG nie chce. To coś masz nie tak u mnie działa... Wysłane z mojego MI 2A przy użyciu Tapatalka
Endriu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Kurcze no Panowie, macie jakąś radę na rotację w Messengerze ? Normalnie cały czas mam ją jedynie w verticalu, zaś gdy ktoś napisz i gram poziomo w grę, to normalnie piszę wtedy w horyzoncie ;( Chcę, aby tak było cały czas a nie tylko w grach.
ZduneX25 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 U mnie też rotacja działa, widać wina romu dla Twojego modelu. Sam z tym nic nie zrobisz.
Endriu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Kurcze, więc jakie Wy macie ROMy ? Ja mam WCDMA
grizzly Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może w mi tools / framework daj pełną rotację.
Endriu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Kurcze, ale wszędzie prócz MG mi się wszystko obraca, tylko akurat w nim gdzie przecież się najwięcej pisze z ludźmi jest problem i muszę pisać w pionie Masakrycznie niewygodne jest takie pisanie.
Lalo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kurcze, ale wszędzie prócz MG mi się wszystko obraca, tylko akurat w nim gdzie przecież się najwięcej pisze z ludźmi jest problem i muszę pisać w pionie Masakrycznie niewygodne jest takie pisanie. Ja na ekranie 4,5" zawsze pisze w pionie. Nie wyobrazam sobie pisac w poziomie nie widzac np. pod jakim postem pisze, co napisal ktos w rozmowie.
BloodyCross Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Uwaga, Uwaga! Rotacja w MG działa tylko wtedy gdy włączysz aplikacje poprzez naciśnięcie ikony "Messenger". W przypadku gdy otrzymasz wiadomość i aplikacja włączy się - nie da się korzystać z dobrodziejstw rotacji. Dziękuję za uwagę.
Endriu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dokładnie, wczoraj w nocy to zauważyłem. To jest jakieś pomylone, skoro nie można obrócić rozmowy podczas odpalenia jej z dymku ;(
BloodyCross Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 E tam... Jak dla mnie to nie robi różnicy, choć co prawda trochę to dziwne, że w jednym przypadku da się korzystać z rotacji a w innym już nie. Wyjścia Masz 2: albo za każdym razem otwierać rozmowę przez odpalenie aplikacji, bądź też po prostu się do tego przyzwyczaić Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi