Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli ktos z Panstwa ma problem z instalacja softu oraz Google Play na MiPad 2 to sluzymy pomoca techniczna w instalacji softu MIUIPolska oraz Google Play i rozwiazania problemu bledu 963, takze w MiPadach nie zakupionych u nas.

Opublikowano

Ja mam, instalowałem już soft z Xiaomi EU, AOSP i wasz. Na każdym sofcie próba instalacji czegokolwiek ze sklepu kończy się błędem 963. Co ciekawe apki zainstalowane przez ADB działają prawidłowo, nawet googlowe (YouTube).

Opublikowano

Ja zainstalowałem rom chiński, na niego xiaomi.eu i sciagnalem później z opengapps.org paczkę x86_64 Android 5.1 pico.

Niestety ciągle przy dodawaniu konta Google miałem problem z AndroidWebView. Więc ściągnąłem te paczkę z apkmirror. Zainstalowałem. Lecz znowu miałem problem ze sklepem(963). Ściągnąłem paczkę sklepu Google play (ostatnią dostępną) z apkmirror i zainstalowałem. Później już działało.

Wszystkie porady w stylu skasuj konto, skasuj pamięć podręczną Google play (i innych apek googla), reset, dodaj konto... Nic nie działało.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi nie pomaga. Tylko, że najpierw ściągnąłem z apkmirror najnowszą wersję (zainstalowała się ale nic to nie dało), a dopiero potem Twoją wersję z 29 września (też nic to nie dało "Aplikacja nie jest zainstalowana"). Jakieś inne pomysły ?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...