kwi4tek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam Mam problem z autoryzacją motywów ściągniętych forum miui, podczas próby zastosowania pojawia się komunikat, że nie pobrałem danego motywu z sklepu miui. Wcześniej na tej samej wersji systemu nie miałem tego problemu, ale musiałem zrobić full wipe i nie działa;/ Jakaś rada? Dodam, że próbuje ustawić dokładnie ten sam motyw z którym wcześniej nie miałem problemu, a tak dokładnie to ikonki MiroEx, pobrane zresztą z tego forum.
Lalo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Od nowego roku jest nowa polityka motywów. Nie ustawisz.
leonov Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dokładnie jak wyżej napisał kolega, więcej możesz poczytać na http://miuipolska.pl/miui-zmiana-polityki-motywow-w-miui-od-1-stycznia-2014/
kwi4tek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Słyszałem o tym lecz jeszcze 2 dni temu mogłem wszystko sobie bez problemu ustawic, więc sam nie wiem o co chodzi :/ Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Lalo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Słyszałem o tym lecz jeszcze 2 dni temu mogłem wszystko sobie bez problemu ustawic, więc sam nie wiem o co chodzi :/ Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Już pewnie weszła w życie zmiana polityki motywów.
checkmate Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jakoś na Mi-2 nadal mogę ustawiać motyw spoza oficjalnego źródła Albo mam farta albo nic się nie zmieniło jeszcze z tymi motywami.
Lalo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jakoś na Mi-2 nadal mogę ustawiać motyw spoza oficjalnego źródła Albo mam farta albo nic się nie zmieniło jeszcze z tymi motywami. Może trafiasz na grafików którzy są zarejestrowani w Xiaomi dlatego ich motywy działają nawet pobierane z forum.
ZduneX25 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Motywy z karty ustawione chociaż raz przed zmianą polityki możecie ustawiać do woli (chyba, że zrobicie wipe).
fyme Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Polak mądry po szkodzie Mogłem nawrzucać sobie motywów to by teraz działały a tak mam kilka i jak mi się znudzą to będę skazany na motywy z apki Motywy.
checkmate Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Motywy z karty ustawione chociaż raz przed zmianą polityki możecie ustawiać do woli (chyba, że zrobicie wipe). Ahaaa, motyw leżał u mnie z tydzień przed tym. Na szczęście mój mix mam już od dawna, nawet kopie zapasowe porobiłem w razie zmiany polityki
Ari93 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 ja usilowalem wgrac jakis motyw juz w polowie grudnia jak nie wczesniej i juz sie nie dalo... ;/
fyme Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 A ktoś z was próbował może rejestracji na designer.xiaomi.com? Ja bym chętnie się zarejestrował ale trzeba podać numer dokumentu oraz jego zdjęcie lub skan a tego się boję. Próbowałem nawet zarejestrować się na starą legitymację studencką ale wywala mi komunikat że nie znalazł informacji "pl" na dokumencie więc odpuściłem bo dowodu skanować raczej nie chcę
checkmate Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dla testu pobrałem przed chwilą losowy motyw, wybrałem 10. The Avengers z http://en.miui.com/thread-12768-1-1.html Po kablu wrzuciłem na Mi-2, DZIAŁA Wi-Fi wyłączone + najnowsze MIUI, wtf? btw. Kolega z forum Dzeju xp podesłał mi dzisiaj lekko przerobiony motyw sms Holo V5, również działa, jakim cudem?
Rekomendowane odpowiedzi