Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z autoryzacją motywów ściągniętych forum miui, podczas próby zastosowania pojawia się komunikat, że nie pobrałem danego motywu z sklepu miui. Wcześniej na tej samej wersji systemu nie miałem tego problemu, ale musiałem zrobić full wipe i nie działa;/ Jakaś rada? Dodam, że próbuje ustawić dokładnie ten sam motyw z którym wcześniej nie miałem problemu, a tak dokładnie to ikonki MiroEx, pobrane zresztą z tego forum.

Opublikowano

Słyszałem o tym lecz jeszcze 2 dni temu mogłem wszystko sobie bez problemu ustawic, więc sam nie wiem o co chodzi :/

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Słyszałem o tym lecz jeszcze 2 dni temu mogłem wszystko sobie bez problemu ustawic, więc sam nie wiem o co chodzi :/

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Już pewnie weszła w życie zmiana polityki motywów.

Opublikowano
Jakoś na Mi-2 nadal mogę ustawiać motyw spoza oficjalnego źródła ;) Albo mam farta albo nic się nie zmieniło jeszcze z tymi motywami.

Może trafiasz na grafików którzy są zarejestrowani w Xiaomi dlatego ich motywy działają nawet pobierane z forum.

Opublikowano

Polak mądry po szkodzie :( Mogłem nawrzucać sobie motywów to by teraz działały a tak mam kilka i jak mi się znudzą to będę skazany na motywy z apki Motywy.

Opublikowano
Motywy z karty ustawione chociaż raz przed zmianą polityki możecie ustawiać do woli (chyba, że zrobicie wipe).

Ahaaa, motyw leżał u mnie z tydzień przed tym. Na szczęście mój mix mam już od dawna, nawet kopie zapasowe porobiłem w razie zmiany polityki ;)

Opublikowano

A ktoś z was próbował może rejestracji na designer.xiaomi.com? Ja bym chętnie się zarejestrował ale trzeba podać numer dokumentu oraz jego zdjęcie lub skan a tego się boję. Próbowałem nawet zarejestrować się na starą legitymację studencką :D ale wywala mi komunikat że nie znalazł informacji "pl" na dokumencie więc odpuściłem bo dowodu skanować raczej nie chcę ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...