Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ironia losu... Jak ja zamówiłem RR, to mi zależało, aby za szybko nie przyszedł, bo byłem poza domem, a tu już na 4. dzień od zamówienia (mimo, że weekend) o 7 rano kurier do mnie wydzwaniał, czy w domu jestem, bo paczkę ma, a ja ,że błagam o 2 dni zwłoki ;)

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Postraszyłem PayPalem, tylko co z tego... albo nikt już nie czyta maili i wiadomości ode mnie, albo mają mnie głęboko i nie odpisują.

Teraz moje żale poszły bezpośrednio na ścianę Ibuygou. Może teraz dostanę jakąś rzeczową odpowiedź, a nie tylko zapewnienia że sprawdzają. Bo ileż można...

Opublikowano

Dostałem odpowiedź, że moje zamówienie/moja płatność wciąż jest sprawdzania w dziale finansowym.

Osoba z którą dziś rozmawiałem dłuższy czas an FB, sama nie wie dlaczego to tyle trwa, że może to jakiś problem w systemie, ale w sumie to nie wie.

Mam im zaufać, tak jak zaufałem w chwili gdy składałem zamówienie. Wszystko będzie dobrze, bo jeszcze nikogo nie oszukali.

Na pytanie czy wyrobią się z tym sprawdzaniem do czasu ich wolnego czyli do święta wiosny (czy jak to tam się zwie), dostałem po raz kolejny odpowiedź że mam się nie martwić. Mi2S mają na stanie więc dla mnie nie zabraknie i jeśli tylko moja płatność zostanie potwierdzona przez ich dział finansowy, to dział wysyłkowy natychmiast wyśle do mnie zamówienie.

Czyli po raz kolejny nikt nic nie wie, a ty kliencie czekaj i postaraj się zrozumieć to wszystko... próbuje, ale coraz gorzej mi to wychodzi.

-- 23 sty 2014, o 16:47 --

To chyba koniec telenoweli.

Mieli wysłać moje zamówienie, o czym pisałem wielokrotnie, co zrobili? Zwrócili mi pieniądze....

Opublikowano

Siema. To przykre, jak potraktowali kontrahenta. Zamiast rozwiązać problem dyplomatycznie i zatrzeć tą rysę na honorze, tylko sobie nakopali w papierach.

Opublikowano

23 stycznia czyli w dniu kiedy dostałem zwrot pieniędzy zamówiłem po raz drugi. Nie będę ukrywał, że przez walutowe zawirowania musiałem wyłożyć więcej wirtualnej gotówki, dodatkowy ten niesmak z poprzedniej transakcji...

ale cóż, zagryzłem zęby, kupiłem, zapłaciłem, wysłałem wiadomości. Tym razem zadanie nie przerosło ich i paczka jest w drodze. OD 25 stycznia wisiała w bezruchu, ale dziś już widać jakieś ruchy w Hong Kongu, co oznacza że kurierzy święta nie mają ;)

post-701-13980030854339_thumb.png

Opublikowano

25 była sobota więc to normalne prawda? 27 nadanie paczki, 28 krąży w Hongkongu (norma u nich). 29, może 30 będziesz miał paczkę.

Ja dokładnie tak miałem z MI3.

Opublikowano

Pieniądze i tak zniknęły, bo co z tego że wróciły z powrotem na konto, skoro za nowe zamówienie musiałem zapłacić sporo więcej.

z takich innych wieści:

Moja paczka bez problemu prześlizgnęła się przez odprawę celną, więc koszt zakupu po raz kolejny nie wzrośnie.

Opublikowano

Nie zniknęły, tylko trafiłeś na dziurę w transakcjach.

Ja gram w kasynach internetowych i wiele razy takie coś miało miejsce, czy to PayPal, czy też Skrill lub P24.

Po prostu czasami trafiamy na takie coś, że nasze konto w kasynie nie chce przyjąć transakcji i właściciele kasyna nie widzą w ogóle wchodzącego transferu (my oczywiście czujemy się oszukani), po czym pieniądze wracają na nasze konto nadawcze.

Niestety komputery również potrafią się mylić i po to właśnie są aktualizacje, aby jak najwięcej błędów eliminować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...