DonFG Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Witam. Wybieram już tylko między tymi dwoma urządzeniami. Zależy mi na dość dobrej jakości zdjęć. Który smartphone lepiej się sprawdzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Mi4 zdecydowanie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonFG Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Teraz jak patrzę to zdjęcia i wideo z Mi4 mają żółto-czerwoną dominantę. Da się to jakoś naprawić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 1 godzinę temu, DonFG napisał: Teraz jak patrzę to zdjęcia i wideo z Mi4 mają żółto-czerwoną dominantę. Da się to jakoś naprawić ? Ja na żony mi4 nie zauważyłem tego. Chyba ,że to jakieś efekty. To tego weź jeszcze pod uwagę ustawienia monitora itd. Aparat Mi4 zdecydowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts