Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem posiadaczka angielskiej wersji romu. Moj problem polega na tym, ze w trakcie pisania smsa po obroceniu telefonu screen sie nie przewraca. Czy ktos wie jak to rozwiazac? :roll:

Opublikowano
Witam, jestem posiadaczka angielskiej wersji romu. Moj problem polega na tym, ze w trakcie pisania smsa po obroceniu telefonu screen sie nie przewraca. Czy ktos wie jak to rozwiazac? :roll:

Zainstaluj Polski rom. Tylko tam jest rotacja w sms.

Wysłane z mojego MI 2

Opublikowano

rotacja nie dziala mi tylko jak pisze smsy. Troche mnie zdziwiles, ze tylko w polskiej wersji jest rotacja?! Wolalabym pozostac przy wersji angielskiej, ale chyba nie mam wyboru. Dzieki za odpowiedzi.

Opublikowano

W romie polskim, mozesz przelaczyc na angielski jezyk i bedziesz mogl posac w poziomie, tylko rotacja nie dziala jak chcesz odpisac z glownego ekranu jak dostaniesz sms. Trzeba tapnac w wiadomosc aby sie otworzyla aplikacja sms. Sorki za ogonki

Opublikowano
rotacja nie dziala mi tylko jak pisze smsy. Troche mnie zdziwiles, ze tylko w polskiej wersji jest rotacja?! Wolalabym pozostac przy wersji angielskiej, ale chyba nie mam wyboru. Dzieki za odpowiedzi.

MIUI domyślnie nie ma rotacji. To nasz mod. Czemu nie chcesz używać polskiego?

Wysłane z mojego MI 2

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...