blondi Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, jestem posiadaczka angielskiej wersji romu. Moj problem polega na tym, ze w trakcie pisania smsa po obroceniu telefonu screen sie nie przewraca. Czy ktos wie jak to rozwiazac?
ZduneX25 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dopiero spolszczenie zawiera fix na brak możliwości pisania w poziomie. Popraw nazwę tematu.
Acid Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, jestem posiadaczka angielskiej wersji romu. Moj problem polega na tym, ze w trakcie pisania smsa po obroceniu telefonu screen sie nie przewraca. Czy ktos wie jak to rozwiazac? Zainstaluj Polski rom. Tylko tam jest rotacja w sms. Wysłane z mojego MI 2
blondi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 rotacja nie dziala mi tylko jak pisze smsy. Troche mnie zdziwiles, ze tylko w polskiej wersji jest rotacja?! Wolalabym pozostac przy wersji angielskiej, ale chyba nie mam wyboru. Dzieki za odpowiedzi.
Eru Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przecież możesz zmienić język na ENG zawsze. Tapnięte z mojego MI 2S
betonixx Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 W romie polskim, mozesz przelaczyc na angielski jezyk i bedziesz mogl posac w poziomie, tylko rotacja nie dziala jak chcesz odpisac z glownego ekranu jak dostaniesz sms. Trzeba tapnac w wiadomosc aby sie otworzyla aplikacja sms. Sorki za ogonki
ZduneX25 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mod jest tylko w polskiej wersji, ponieważ nam też przeszkadzał brak tego, więc poprawiliśmy to u siebie.
Acid Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 rotacja nie dziala mi tylko jak pisze smsy. Troche mnie zdziwiles, ze tylko w polskiej wersji jest rotacja?! Wolalabym pozostac przy wersji angielskiej, ale chyba nie mam wyboru. Dzieki za odpowiedzi. MIUI domyślnie nie ma rotacji. To nasz mod. Czemu nie chcesz używać polskiego? Wysłane z mojego MI 2
blondi Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 Dzięki za odpowiedzi, temat można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi