buzias Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Witam. Już po chwili użytkowania nowego mi4c jeszcze bez Miui polska dotyk się zacina. Podczas pisania wciska się "8" i "i" czy jest to wina oprogramowania? Czy mogę coś z tym zrobić zanim odblokuje bootloadera? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartyS Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Skąd mamy wiedzieć czy jest to wina oprogramowania jak go nie podałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzias Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 MIUI GLOBAL 7.3 (Stabilna) 7.3.2.0.0. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Nie ma GLOBALA na Mi4c!!!!!!! Masz śmieciowy rom. Wgraj xiaomi.eu i podziel się wrażeniami. A na przyszłość przestańcie kupować telefony xiaomi bo są tanie. trzeba się troszeczkę znać bo później będzie gadanie jakie to lipne są telefony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 31 minut temu, zunio84 napisał: A na przyszłość przestańcie kupować telefony xiaomi bo są tanie. trzeba się troszeczkę znać bo później będzie gadanie jakie to lipne są telefony! I piszesz to do tych, którzy już kupili... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzias Posted September 14, 2016 Author Share Posted September 14, 2016 Podałem dokładną nazwę tego co mam w informacjach o telefonie bo ktoś nie potrafił poprostu powiedzieć czy może być to jego winą. Wiem że to śmieciowe. Napisałem czy mogę coś zrobić przed odblokowaniem bootloadera i wgraniem miui polska, wiem że mam to zrobić bo to nie mój pierwszy telefon Xiaomi. Na co dzień używam mi5. I nie mam pojęcia skąd twierdzenie że kupuję telefon bo jest tani i mówię że to zły telefon, czy gdzieś tak napisałem? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Dobra sorry jak uraziłem. Skoro jesteś taki obeznany w temacie telefonów Xiaomi to widocznie zły dotyk i jednoczesne wciskanie się "8" i "i" jest winną dużych palców używaj tego najmniejszego palca :P. Myślisz, że ktoś Ci odpowie czy to winna jakiegoś syfiastego romu? Skoro masz zablokowany bootloader to wgraj sobie najnowszy china dev i się przekonasz co winne czy rom czy duży palec Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzias Posted September 14, 2016 Author Share Posted September 14, 2016 Radzę dokładniej czytać. Gdyż pytałem czy przed wgraniem mogę coś z tym zrobić. Skoro nie potrafisz doradzić to nie pisz wciąż tego samego bo wgranie Miui polska to oczywistość i w żaden sposób tym nie pomagasz. Szukam kogoś kto ma jakąś wiedzę w temacie i udzieli konkretnej odpowiedzi Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 A powiedz mi jedno czy masz zamiar używać telefon ze śmieciowym romem? Jak tak to pewnie nikt Ci nie pomoże, a jak nie masz zamiaru siedzieć na śmieciowym romie to wgraj xiaomi.eu i sam sprawdź jak jest z dotykiem. Ogólnie mi4c ma mało precyzyjny dotyk w porównaniu do moich poprzednich telefonów ale nie jest tak aby mi to przeszkadzało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts