[email protected] Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Witam Proszę o pomoc. Telefon ostatnio nosiłem w kieszeni , w pewnym momencie wydał dźwiek, na wyświetlaczu pokazał mi się jakiś test (testowanie lcd, led, głośności ramu romu itd.) Wymusiłem jego zatrzymanie. Po restarcie telefon nie czyta mojego palca i nie czyta pinu. Nie mogę sie do niego dostać. Jak mam przywrócić ustawienia fabryczne żeby zresetować hasło? Pozdrawiam Marcin szygoski Edytowane 11 Września 2016 przez [email protected]
ZduneX25 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
adrx Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Robisz według tej instrukcji. Rom który cię interesuje to Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Przy flashowaniu zaznacz Flash all except storage to nie stracisz tego co masz w pamięci
[email protected] Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 Dzięki wielkie ADRX Admin już poprawiam, nowy tu estem
Rekomendowane odpowiedzi