Skocz do zawartości
  • 0

dot call recorging z automata na 4.2.2 galaxsy s4 i9505

Pytanie

Opublikowano

Używam Miui rom na HTC desire 2.3.7, wszystko super działa jakosc z kamery niestety jest słaba, ale to nie problem wazne dla mnie ze dziala call recording, w związku z tym mam pytanie, czy na galaxy S4 z najnowszą wersją 4.2.2 będzie działać call recording systemowy z automatu? czy wymagana jest jakas modyfikacja?

obecnie posiadam wanam lite rom (tu nagrywanie dziala idealnie ale z zewnetrznego porogramu) chetnie przeszedlbym na miui ale call recorging jest dla mnie wazne czy dziala stabilnie

jakie wady ma MIUI rom w najnowszej wersji? czy dziala na s4 stabilnie, czy jakosc zdjesc jest rownie dobra jak na oryginalnym romie?

dziękuję za odpowiedź

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Zainstaluj i sprawdź sam. MIUI dla S4 (oba warianty) są na stocku Samsunga więc dziedziczą wady i zalety tej bazy. Prawdopodobnie nagrywanie działa ok a jakość zdjęć jest taka sama z uwagi na kamerę Samsunga.

• 0
Opublikowano
Zainstaluj i sprawdź sam. MIUI dla S4 (oba warianty) są na stocku Samsunga więc dziedziczą wady i zalety tej bazy. Prawdopodobnie nagrywanie działa ok a jakość zdjęć jest taka sama z uwagi na kamerę Samsunga.

co masz na myśli pisząc oba warianty? są jakieś dwie wersje romów?

na oryginalnym samsung-owym romie nie działa nagrywanie żaden program z przetestowanych przeze mnie nie dawał sobie rady,

dopiero zrootowanie i wgranie wanam lite rom pomogło.

pozdrawiam

• 0
Opublikowano

Lol to słabe te Samsungi macie.... Tyle kasy a nagrywać nie potrafi?

Ja jak wyjmuję nowego MI2 z pudełka to potrafi nagrywać automatycznie każdą rozmowę.

O warianty to chodziło mi o warianty Galaxy S4. Przecież są dwa na Europę: GT-I9500 z procesorem Octa i GT-I9505 ze Snapdragonem 600. Ten pierwszy dostał oficjalne MIUI a ten drugi port. Ale oba mają MIUI w oparciu o soft Samsunga czyli dziedziczą wady i zalety bazy.

• 0
Opublikowano
Ja jak wyjmuję nowego MI2 z pudełka to potrafi nagrywać automatycznie każdą rozmowę.

A tam zaraz MI2, nawet tani Red Rice też to umie, jak sprawdziłem ostatnio. Tylko żeby był jeszcze jakiś wpływ na parametry zapisywanych plików mp3, bo mają tragicznie niski bitrate i częstotliwość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...