Jump to content

Recommended Posts

Posted

W wersji 16GB zostaje 13,39GB wolnego. Jak dla mnie warto, ekran mamy lepszy niż Xperia Z3(porównywane bezpośrednio). Jeżeli chodzi o zdjęcia to albo fotograf tej Z3ki jest słaby albo Mi4 też robi lepsze zdjęcia. A jeszcze dodajmy to, że można go kupić za 599zł(Xiaomi.com.pl wersja biała) to już wiadomo co trzeba kupić ;)

• Like 1
Posted

http://m.banggood.com/Xiaomi-Mi4-International-Edition-5-inch-3GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-801-Quad-core-3G-Smartphone-p-1064188.html

http://m.banggood.com/Xiaomi-Mi4-5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-801-Quad-core-4G-Smartphone-p-1045950.html

z kodem 10annv10 tylko na mobilnej stronie Banggood

Płacisz przez PayPal więc brak ryzyka że cię oszukują. Moim zdaniem lepiej kupić wersje 3gb bo cena śmieszna jak na taki telefon. Żaden Samsung LG czy sony nie oferuje 3gb ramu za600zl. Ja mam 2gb wersje ale jakbym miał kupować teraz to wiem że 1gb robi różnicę. Ale jak tam chcesz niecałe 500zl za wersje 2gb tez kusi. Oczywiście nalezy brać pod uwagę ze celnicy w Polsce mogą doliczyć VAT

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Posted (edited)

Witam, też jestem zainteresowany kupnem tego telefonu i rozważałem zakup z podanych linków i kusiła mnie właśnie wersja 3 GB RAM z pierwszego linku, jednak zauważyłem że nie ma ona LTE! Czy ktoś może potwierdzić moje spostrzeżenie? W takim przypadku chyba nie opłaca się brać tego telefonu i już lepiej wziąć ten 2 GB ale z LTE?

Edited by bradzik
  • Like 1
Posted (edited)

Rożni się tylko LTE i ilością RAMu. Możesz zainstalować MIUI8 (6) lub zostać na MIUI6 (4.4) na obydwu wersjach Mi4.

Edited by preston2009
Posted

Sam mam wersję LTE, lecz moja karta nie wspiera LTE tylko samo H+. A zawsze czasu nie mam, żeby wymienić :D I powiem wam, że mi to zbytnio nie przeszkadza, zasięg H+ i tak mam wysoki zazwyczaj tam gdzie jestem i filmy w HD się normalnie wczytują. Zazwyczaj używam przeglądarki jako normalne przegladanie stron czy sprawdzanie poczty

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...