emce97 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Witam, od jakichś 3-4 dni zaczęły mi podczas obsługi telefonu co jakiś czas (3-4 min) wyskakiwać reklamy typu "Znaleziono wirusa" itp., po włączeniu wyświetlacza i odblokowaniu często włącza się fabryczna przeglądarka (hucznie nazwana "Browser" :D) z reklamami, masą przekierowań, czasem wyskakuje też okno SMS z gotowym do wysłania SMSem na numer premium. Dziś postanowiłem przywrócić do ustawień fabrycznych telefon za pomocą tej opcji w ustawieniach, jednak po tym problem nadal wstępuje. Próbowałem też instalować z pliku update.zip, jednak wyskakuje komunikat "Update.zip is corrupted.". Macie jakiś pomysł, jak się pozbyć tego problemu? Załączam screenshoty reklam i wersji systemu.
xxmati96xx Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Instrukcja na stronie jest do aktualizacji
david911 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Cześć Zostałem poproszony o pomoc przy telefonie - xiaomi redmi note 2 prime. Jest problem z ciągłymi wyskakującymi reklamami. Najpewniej użytkownik coś zainstalował, jednak w aplikacjach nie widzę nic podejrzanego. Chcę zrobić format systemu i tu pytanie do Was. Telefon ma system miui w wersji 7. Czy jest jakaś oficjalna aktualizacja pod ten telefon? Gdzie znajdę najnowszy oficjalny soft? Jest jakaś instrukcja instalacji żeby nie uceglic sprzętu? Pozdrawiam Dawid
dudek Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Pojechałeś po bandzie. Ale niech Ci będzie leniu..... Tutaj masz najnowszy soft MIUIPolska (xiaomi.eu). https://miui.dedyk.gq/7.12.7/xiaomi.eu_multi_HMNote2_7.12.7_v9-5.0.zip Zrób FULL WIPE przez TWRP i zainstaluj ten ROM. 1
Rekomendowane odpowiedzi