dominik.abc Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Witam pare dni temu zakupiłem na stronie xiaomi.com.pl telefon xiaomi redmi 3 pro. klikając na aktualizację wyskakuje miui 7 polska . wersja rozwojowa 6.5.3 coś tam akurat nie mam go przy sobie. chciałem zaktualizować miui więc pobrałem plik zip ale jak w aplikacji aktualizacja kliknę instalacja z pliku i wskażę plik to telefon coś robi po czym uruchamia się ponownie i nic nie instaluje. Co robie nie tak ? prosze o pomoc.
ZduneX25 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
FromWP Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 6 minut temu, dominik.abc napisał: Co robie nie tak ? prosze o pomoc. Pomoc znajdziesz w lokalnym poradniku (Kompendium wiedzy). Przez update niczego ci nie znajdzie. Musisz dokładnie wiedzieć jaki masz rom, czy odblokowany BL itd.
dominik.abc Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 a gdzie dokładnie sprawdzę jaki mam rom? i czy odblokowany ?. Co do wgrania nowego jaki polecacie do redmi 3 pro ?
FromWP Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 W poradniku masz wszystko, jaki rom sprawdzisz w ustawieniach informacje o telefonie. Najlepiej najnowszy xiaomi.eu lub global dev.
dominik.abc Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 a co lepsze xiaomi.eu czy dlobal dev. czym to się różni.. a poradnik jest dla tych co maja oryginalny rom tak ? czy się mylę?. a ja niby jakieś miui 7 juz mam .
FromWP Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Poradniki są dla wszystkich którzy posiedli umiejętność czytania ze zrozumieniem, niezależnie jaki mają rom.
cukru Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi