Roberttt Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Witam Na blokadzie ekranu sa 2 przyciski - jeden to jest aparat. Nie dział mi ani jeden ani drugi - to znaczy jak je wciskam to pojawia się zawsze odtwarzacz muzyki. W ustawienia jak je wyłacze czy zmienie a i tak zostaje to samo i włącza sie ten beznadziejny odtwarzacz muzyki. Jak to zmienić skutecznie!!?
0 ZduneX25 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 A masz domyślny motyw czy jakiś pobrany? Ogólnie to nie klikasz ikon tylko przesuwasz palcem po ekranie blokady od lewej krawędzi bądź od prawej.
0 Roberttt Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 No tak miałem jakiś inny, zmieniłem na domyślny i jest super Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. 1
Pytanie
Roberttt
Witam
Na blokadzie ekranu sa 2 przyciski - jeden to jest aparat.
Nie dział mi ani jeden ani drugi - to znaczy jak je wciskam to pojawia się zawsze odtwarzacz muzyki.
W ustawienia jak je wyłacze czy zmienie a i tak zostaje to samo i włącza sie ten beznadziejny odtwarzacz muzyki.
Jak to zmienić skutecznie!!?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi