Mundeg Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Witam, mam problem z telefonem. Za każdym razem jak restartuje telefon to muszę od nowa aktualizować usługi google play. Logowanie na inne konto, czyszczenie danych nie pomaga. Za każdym razem muszę instalować/aktualizować od nowa. Jak to naprawić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekm95 Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Hmm. Przeczytać podpięty wątek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeoklub Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Panowie, po aktualizacji do MIUI 9 pojawił się następujący problem: Nie mogę zaktualizować nic przez google play ani przez Wifi ani przez transfer danych. Daję żeby aktualizowało to pojawia się napis: "pobieranie" i się nie pobiera. Usunąłem też aktualizację google play i mam starszą wersję i nadal nic. Przed aktualizacją miałem podobnie ale nie aktualizowało tylko na transferze danych. Dodam, że świeżej aplikacji też nie ściągnę, także jest komunikat :pobieranie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeoklub Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Dodatkowo piątkowa aktualizacja czeka, chcę pobrać i mimo połączenia wifi mam komunikat: Aby pobrać aktualizację połącz się z Wi-fi...Nie mam juz pomyslów co robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts